• Pengar tillbaka om du inte går ner i vikt!
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Close
Träna utomhus

Har du bytt ut merparten av utomhusträningen till motsvarande pass på gymmet i takt med att hösten har anlänt? Ett bra tips kan vara att förlänga utomhussäsongen ett tag till.

Studier från Peninsula College of Medicine and Dentistry visar nämligen på att man blir bra mycket piggare av att träna utomhus. Motion under bar himmel genererar bland annat en ökad känsla av energi och vitalisering hos den enskilda utövaren.

Dessutom så visar samma studie på att risken för depressioner minskar vid utomhusträning. Forskarna som har ingått i samma projekt kan dock inte ringa in den specifika förklaringen till varför just utomhusmotion är så bra för kropp och själ.

Personligen så tror vi på Nutrilett att faktorer som frisk luft, solljus samt D-vitamin spelar in för ett ökat välbefinnande. Så försök att alternera träningen i en så stor utsträckning som möjligt.

Du kommer att må bättre i förlängningen och dessutom är det praktiskt att ha ett färdigt träningsprogram för utomhusbruk då du till exempel är på resande fot och inte har tillgång till ditt vanliga gym.

Relaterade Blogginlägg