Välj rätt VLCD-produkt från Nutrilett

Produkterna i denna kategori kan du använda för viktminskning genom att gå på en Very Low Calorie Diet (VLCD). VLCD-produkterna från Nutrilett är framtagna för näringsbehandling av övervikt och fetma, och produkterna säkerställer att din kropp får i sig alla nödvändiga näringsämnen den behöver under dagen.

VLCD-dieten är relativt lätt att följa, genom att äta / dricka 5 portioner om dagen i upp till 8 veckor. Du kan välja mellan pulvershakes, färdiga shakes/smoothies och soppor. Genom att alla dina måltider är planerade i denna diet, så kommer det också att bli lättare att bli av med dina ohälsosamma vanor. Du vet alltid vad din nästa måltid är.
Pulvershakes finns i 4 olika smaker, chokladjordgubbhallon och vanilj. Du blandar dem lätt med kallt vatten i en Nutrilett-shake och skakar.

Det finns också 4 olika färdiga shakes som kan drickas direkt från förpackningen. De är lätta att ta med dig när du är på språng eftersom du inte behöver blanda den. Smakerna är Rich Vanilla Pear, Creamy Chocolate Banana, Cocoa & Oat och Almond Latte Ice Coffee.

Du kan välja exakt vilken kombination av produkter du vill ha, men om du har svårt att välja så kan du kolla in ett av våra många dietpaket.

Tiden efter själva VLCD-dieten är väldigt viktig, eftersom det kan vara svårt att bibehålla viktminskning när du inte längre kan dricka shakes eller äta soppor. Det är mycket viktigt att du är beredd och borde därför planera veckorna och alla måltider du ska äta. Sätt dig ner och skriv en plan för veckan framåt. Skriv samtidigt en inköpslista så att du kan undvika att falla för frestelser när du är i butiken.

VLCD-produkter

Bästsäljare