Välj rätt VLCD-produkt från Nutrilett

Produkterna i denna kategori kan du använda för viktminskning genom att gå på en Very Low Calorie Diet (VLCD). VLCD-produkterna från Nutrilett är framtagna för näringsbehandling av fetma, och produkterna säkerställer att din kropp får alla vitaminer och mineraler den behöver under dagen.

Pulverdieten är relativt lätt att följa, genom att äta / dricka 5-6 produkter om dagen i upp till 3 veckor. Du kan välja mellan allt från shakes och soppot. Eftersom alla dina måltider är planerade i form pulverdiet, kommer det också att bli lättare att bli av med dina ohälsosamma vanor. Du vet alltid vad din nästa måltid är.
Shakes finns i 5 olika smaker, choklad, jordgubb, blåbär, hallon/kvarg och vanilj. Du blandar dem lätt med kallt vatten i en Nutrilett-shake och skakar.

Sist men inte minst har vi en choklad- och havremjölkshake som kan drickas direkt från kartongen. Den har en rik chokladsmak och är lätt att ta med dig när du är på språng eftersom du inte behöver blanda den.

Du kan välja exakt vilken kombination du vill ha från produkter, men om du har svårt kan du kolla in ett av våra många dietpaket.
Tiden efter kosten är minst lika viktig som själva kosten, eftersom det kan vara svårt att bibehålla viktminskning när du inte längre kan dricka shakes eller äta soppor. Det är mycket viktigt att du är beredd och borde därför planera veckorna och alla måltider du ska äta. Sätt dig ner till helgen och skriv en plan för veckan framåt, samtidigt skapa en inköpslista så att du kan undvika att avvika från den när du är i butiken.

VLCD-produkter

Bästsäljare