Rivstarta en ny livsstil!

Köp produkter Köp produkter

Så fungerar Nutrilett-metoden

Nutrilett-metoden är en tre-stegs-metod för diet där du får stöd att planera dagens alla måltider med hjälp av soppor, shakes och anpassade kostscheman.

Rivstarta
FAS 1

Rivstarta med en VLCD-diet

Balansera
FAS 2

En balanserad övergång till vanlig kost

Behåll
FAS 3

Behåll vikten efter din viktminskning

Rivstarta
Balansera
Behåll
  • 1 - 8 veckor
  • 5 måltider per dag
  • Du får i dig alla näringsämnen du behöver varje dag, samtidigt som du går ner i vikt. Det är viktigt att du tar alla 5 portioner varje dag för att vara säker på att du får i dig alla nödvändiga näringsämnen.
Shakes

Blanda med kallt vatten och skaka i en shaker

Soppor

Tillsätt kokande vatten under omrörning

Smoothies

Färdigblandade drycker - redo att avnjutas

VLCD- komplettkostersättning för viktkontroll med mycket lågt energiinnehåll

Med Nutrilett VLCD-produkter byter du ut samtliga måltider i upp till 8 veckor med 5 påsar per dag. Du får i dig alla näringsämnen du behöver varje dag, samtidigt som du går ner i vikt.

VLCD- komplettkostersättning för viktkontroll med mycket lågt energiinnehåll

VLCD-paket

Viktigt att tänka på

Under en VLCD är det viktigt att dricka rikligt med vatten varje dag och undvika hård träning. Nutrilett VLCD produkter är en komplett kostersättning för viktkontroll som endast är avsedd för friska vuxna med övervikt eller fetma som har för avsikt att gå ner i vikt. Produkten bör inte användas av gravida eller ammande kvinnor, ungdomar eller personer som har en medicinsk åkomma utan rådgivning från hälso- och sjukvårdspersonal. Friska vuxna med övervikt eller fetma bör inte använda produkten längre än åtta veckor eller upprepade gånger under kortare perioder än så utan rådgivning från hälso- och sjukvårdspersonal.

  • Kostschema för 7 dagar
  • Vanliga måltider kombinerade med Nutriletts smoothies, shakes och bars

Recept för hela veckan - kvinna

Kostschemat täcker dagens alla mål och är sammansatt för att du ska få i dig all näring som behövs varje dag. Under den här veckan rekommenderar vi 1500 kcal per dag som kvinna.

Recept för hela veckan - kvinna

Recept för hela veckan - man

Kostschemat täcker dagens alla mål och är sammansatt för att du ska få i dig all näring som behövs varje dag. Under den här veckan rekommenderar vi 2000 kcal per dag som man.

Recept för hela veckan - man

Populära produkter

  • Kostschema för 7 dagar
  • Endast vanliga måltider

Recept för en hela veckan - kvinna

Recepten gäller för alla måltider under sju dagar och är sammansatta för att du ska få i dig rätt näring varje dag, utan att äta för många kalorier. Under den här perioden rekommenderar vi att kvinnor får i sig 2000.

Recept för en hela veckan - kvinna

Recept för en hel vecka - man

Recepten gäller för alla måltider under sju dagar och är sammansatta för att du ska få i dig rätt näring varje dag, utan att äta för många kalorier. Under den här perioden rekommenderar vi att män får i sig 2500 kalorier dagligen.

Recept för en hel vecka - man

Populära produkter