• Goda produkter med få kalorier
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Close

Många av oss får den dagliga motionen genom att jogga eller cykla. Merparten av samma träning sker dock under vår, sommar och höst. Den årstid som nu nalkas brukar dessvärre innebära att många ställer undan cykeln och lägger träningsskorna på hyllan. Det är både synd och faktiskt helt onödigt.

Tips; investera i ett par bra dubbdäck eller i ett par löparskor anpassade för vinterföre.

Idag finns det åtskilliga dubbdäck som är lämpade för halt och snöigt underlag. Av olika kvalitéer och i olika prisklasser. Om du bara har som ambition att kunna fortsätta cykla till och från jobbet, snön till trots, så räcker ett par enklare däck alldeles utmärkt. De brukar man kunna hitta från 300 kronor och uppåt. Väl värt vartenda öre då du kan fortsätta utöva din vanliga, men ack så viktiga motionsform.

Träningsskor med dubbar garanterar ett nästan halkfritt före. Och samma typ av skor finns från tusenlappen och uppåt. En bra och långsiktig investering. Dubbarna har i regel lång livslängd och slitaget är minimalt tack vare det mjuka underlaget. Kolla gärna in konsumenttester på nätet eller prata med försäljaren i butik innan du bestämmer dig. Och kom ihåg att förse dig med reflexer innan du beger dig ut i spåret.

Tips; Om du verkligen vill utnyttja snön för att kunna utöva ett lite tuffare träningspass ska du passa på att bege dig ut innan snöröjningen har varit framme. Alla vet väl hur krävande det exempelvis är att gå eller springa på en sandstrand? Att ta en rask promenad i snön ger samma resultat. Varma kängor med mönstrade sulor och täckbyxor är två måsten vid samma typ av effektiva träningsform.

POPULÄRA PRODUKTER

RELATERADE BLOGGINLÄGG