• Goda produkter med få kalorier
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Close

Hoppa i klackarna
Att bära skor med klackar gör att du blir längre och hela du uppfattas slankare. Dessutom gör det susen för din hållning.

 

Skärp upp dig
Markera midjan med ett smalt bälte. Det ger din kropp en fin siluett och gör att ögat dras till det område på kroppen som är som smalast. Undvik ett allt för tjockt bälte som snarare delar av kroppen än förlänger den och gör att den uppfattas större.

 

Matta mörka strumpbyxor
Välj matta och mörka strumpbyxor. Blanka strumpbyxor gör att dina ben kan se större ut än vad de egentligen är.

 

Färger och mönster
Att klä sig i mörka färger gör att kroppen uppfattas slankare men tro inte att du endast måste bär svart. Det finns många mörka färger som exempelvis mörklila, brunt och grått.

Klä dig gärna i samma färg på både över- och underkropp. Du upplevs längre och slankare istället för att dela av kroppen vilket kan göra att du kan upplevas kortare och större.

Många är rädda för mönstrade tyger men passa dig för små mönster. Välj hellre stora och gärna asymmetriska mönster som förvillar ögat en aning.

 

Tyger och passform
Undvik allt för skira material och välj hellre de lite mer rejäla som kan trycka in och forma. För bara för att du är lite större behöver du inte gömma dig i stora och löst sittande kläder.

 

Långt eller kortkort
Välj klänningar som slutar på det ställe på kroppen där du är som smalast. Välj till exempel kjolar som slutar precis över knäna istället för en kortkort variant.

 

Underkläder
Det finns en mängd underkläder som både trycker in och lyfter upp och trollar fram den där kurviga och sexiga figuren som passar för röda mattan. Det finns en uppsjö av korsetter, bodys, gördlar, boxershorts och hela underklänningar som gör underverk för din figur.

 

Accessoarer
Tänk stort, välj stora väskor, stora klockor och smycken. Tänk på att ögat drar sig till accessoarer så bär dem på de ställen du vill framhäva och inte tvärt om. Framhäv bysten med ett halsband och skippa magväskan och skärpet om du inte vill framhäva dina höfter. En sjal som hänger längs med kroppen eller ett långt halsband gör att du uppfattas både längre och slankare.

 

Självförtroende
Men viktigast av allt är att inte gömma dig i stora, mörka och plufsiga kläder. Klä dig istället smart och var stolt över dina former så utstrålar du både bra självförtroende och karisma vilket både är attraktivt och ger energi till din omgivning.

POPULÄRA PRODUKTER

RELATERADE BLOGGINLÄGG