Kalorisnålt mellanmål

Fel mellanmål under dagen kan få dig att gå upp i vikt, samtidigt som rätt mellanmål faktiskt kan underlätta din viktminskning. Här kan du läsa mer om kalorisnåla mellanmål och ta del av 8 recept på mellanmål under 200 kalorier.

Forskning visar att mellanmål och snacks faktiskt kan hjälpa dig under viktnedgång. De kan hjälpa till med att reglera blodsockret, förbättra ämnesomsättningen och förebygga överätning senare.

Hemligheten med ett framgångsrikt mellanmål är att hålla kaloriantalet lågt. För många kan det vara lätt ”överdriva” tilltugget när du blir hungrig.
Kom ihåg: ditt mellanmål är inte en huvudmåltid och bör inte innehålla mer än 300 kalorier.

Kalorisnålt mellanmål

Det finns ett antal nyttiga och kalorisnåla mellanmål där ute som smakar gott och håller dig mätt fram till din nästa måltid. Oavsett om du vill ”snacksa” på morötter innan lunch, eller vill hålla nere kalorierna under kvällen, är dessa kalorisnåla mellanmål både nyttiga och goda. De är fulla med protein och fiber för att skapa en näringsrik och mättande måltid. Alla recepten är 200 kalorier eller mindre.

Smoothie med kokosmjölk – 161,5 kalorier

Ett recept på en low carb smoothie med kokosmjölk och jordgubbar. Det är snabbt och enkelt att tillaga och smakar fantastiskt gott. Smoothien har en härligt krämig konsistens som påminner om en milkshake!

Havregrynsgröt med hallon – 188 kalorier

Detta receptet är gott och enkelt att tillaga. Tillsätt bara kokande vatten! Protein- och fiberrik måltid med endast 188 kalorier.

Mättande smoothie med iskaffe – 173,1 kalorier

Detta är en matig smoothie med Nutrilett Ice Coffee Almond Latte. Ett kalorisnålt mellanmål fullt med kolhydrater och protein.

Mangobollar – 113,6 kalorier

Om du tycker om mango så måste du prova dessa nyttiga och kalorisnåla mangobollar! Massa nyttigt fett från cashewnötterna och bara naturligt socker från mango. Fyll upp kylen så har du till mellanmål eller som ett nyttigare fika!

Smoothie med vattenmelon – 63 kalorier

Om du vill har något extra fräscht till mellanmål så bör blanda dig en smoothie med vattenmelon. En otroligt färsk och kalorisnål smoothie med endast 64 kalorier per portion.

Nutrilett Bar Smooth Caramel – 200 kalorier

Nutrilett Smooth Caramel Bar är perfekt som ett kalorisnålt mellanmål. Baren innehåller mycket protein och har en mjuk och krämig kolafyllning som är täckt med choklad.

Blåbärskräm – 131 kalorier

Lågt på kalorier och ett nyttigt alternativ. Innehåller endast 131 kalorier!

Cottage cheese med vanilj – 189 kalorier

Detta goda mellanål är enkelt att tillaga och är gjort på cottage cheese och vanilj, toppat med vår Nutrilett Yoghurt & Blueberry Bar. Högt protein-innehåll och lite fett för det perfekta mellanmålet.

Bästsäljare