vlcd dietplan för man

VLCD dietplan för man

Denna VLCD dietplan är för en man som önskar en snabb och säker viktnedgång. Ersätt samtliga måltider i upp till 3 veckor och se resultat direkt. VLCD står för ”very low calorie diet” och handlar om att konsumera väldigt få kalorier under en kortare tidsperiod.

Läs mer om VLCD här

Nutrilett VLCD-dietplan

Våra Nutrilett shakes definieras som VLCD produkter. Under dieten ska dessa användas för att ersätta alla dina måltider i upp till tre veckor för att det ska räknas som ett VLCD program. När du ersätter dina dagliga måltider med Nutrilett shakes kommer ditt dagliga kaloriintag att minska drastiskt. För dig som är man kommer ditt kaloriintag kommer att vara ca. 675 kalorier per dag , vilket är mycket lägre än de ca 2500 kalorier din kropp är van vid.

En Nutrilett VLCD diet ger dig:

  • Snabb viktminskning
  • Bevisad effekt genom över 20 kliniska studier
  • Kompletta måltider med de vitaminer och mineraler som du behöver

Om du anmäler dig till Nutriletts nyhetsbrev så får du 10 % rabatt på din första order av ditt VLCD-paket. Anmäl dig här! 

Hela 20 kliniska studier bekräftar att Nutrilett VLCD dieten fungerar för viktminskning. Dieten kommer att ge dig en snabb och säker viktminskning. Varje shake innehåller nämligen de vitaminer, proteiner, mineraler och fiber som din kropp behöver medan du är på diet.

Hur får du en lyckad övergång från VLCD till vanlig mat? Läs mer här!

VLCD dietplan för man

Nutriletts VLCD dietplan för man innehåller 130 portioner med shakes och räcker i upp till 3 veckor. Dieten innehåller smakerna:

  • Chocolate (50 st)
  • Strawberry (30 st)
  • Vanilla (50 st)

Du får även en shaker på köpet!

Det är viktigt att du tar hela det rekommenderade antalet portioner varje dag under din diet. Det är även viktigt att dricka tillräckligt med vatten eller annan kalorifattig dryck.

Nutriletts diet är endast avsett för dietisk behandling av överviktiga personer utan hälsoproblem och ska inte användas av barn, ungdomar, äldre, gravida eller ammande kvinnor eller personer med ätstörningar. Inte heller av personer med diabetes typ 1 eller andra störningar i ämnesomsättningen, eller med andra sjukdomar eller åkommor där ett lågt energiintag är ohälsosamt.

Hur kan du kontrollera hungern under en VLCD diet? Läs mer om det här!

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med livsstilsförändring och vi vet att planering är en viktigt ingrediens för att lyckas med en VLCD diet. Därför har vi tagit fram en mall som du kan skriva ut och använda för att planlägga när du ska ta dina shakes under dagen. Det är aldrig fel att få en översikt!
Ladda ner din mall här

VLCD Diet för män

Bästsäljare