Snabb viktminskning med VLCD från Nutrilett

Snabb viktminskning med VLCD-produkter

VLCD är metoden för dig som önskar en snabb och effektiv viktminskning. VLCD står för ”very low calorie diet” och går ut på att konsumera få kalorier under en kort tidsperiod. Denna artikel är för dig som bär på några extra kilon och behöver en rivstart på din viktnedgång. Läs mer om dieten och varför VLCD shakes är rätt val för dig.

4 fakta om VLCD

  1. En VLCD diet innehåller en typ av ersättning till din vanliga kost, ofta shakes. De ger max 800 kalorier eller mindre per dag och innehåller protein, kolhydrater, fiber och den rekommenderade dagliga kvoten för vitaminer och mineraler.
  2. Dieten ger en begränsad mängd energi (kalorier) till kroppen varje dag. Detta räcker inte för att möta kroppens energibehov, och kroppen börjar därför att bryta ner egna fettlager och muskelvävnad för att producera energi. Detta leder till snabb viktminskning.
  3. Under denna diet för viktminskning är cirka tre fjärdedelar av vikten du förlorar kroppsfett och en fjärdedel är muskler.
  4. Du behöver äta 5 portioner shakes eller soppor per dag.
  5. Dieten rekommenderas att användas i högst i 8 veckor.

 

Snabb viktminskning med VLCD produkter

VLCD har visat sig vara en effektiv metod för viktminskning. En av anledningarna till att dieten är så effektiv är för att du går ner i vikt snabbt. Långsam viktminskning kan vara frustrerande medans snabb viktminskning motiverar då du ser resultat direkt. Motivation är kanske den viktigaste ingrediensen för en lyckad viktnedgång.

Snabb viktnedgång? Läs mer om vår VLCD diet här!

Nutrilett VLCD shakes

Nutrilett shakes hjälper dig att genomgå en VLCD-diet på ett säkert sätt och ger dig en rivstart på din viktminskning.
Dieten innehåller näringspulver som motsvarar riktiga måltider. I varje shake får du i dig de proteiner, vitaminer, mineraler och fiber som kroppen behöver dagligen. Nutriletts shakes gör det också möjligt att ha full översikt av ditt dagliga kaloriintag och har hjälpt många till en snabb viktnedgång.

Nutrilett Strawberry Shake

Detta är en VLCD Shake med smak av jordgubbar. Produkten säljs i 10 pack och ger dig därför 10 kompletta måltider med de proteiner, mineraler, vitaminer och fiber som du behöver. Detta kommer att hjälpa dig till snabb viktminskning!
Shoppa shaken här!

Nutrilett Chocolate Shake

Detta är Nutriletts mest populära shake med en intensiv smak av choklad. Produkten säljs med 20 kompletta måltider. Produkten kommer hjälpa dig till snabb viktminskning.
Shoppa shaken här!

Nutrilett Vanilla Shake

En VLCD Shake med smak av vanilj. Produkten säljs med 20 kompletta måltider.
Shoppa shaken här!

Kom ihåg: Se till att köpa in tillräckligt med shakepulver så att det räcker hela dietperioden. Planera dina måltider så att de fungerar för din vardag. Ta hjälp av Nutriletts VLCD dietplan här!

Hur kan du kontrollera hungern under en VLCD diet? Läs mer här!

Nutriletts VLCD-produkter är avsedda för överviktiga personer utan hälsoproblem och bör därför inte användas som enda näringskälla för barn, ungdomar, äldre, gravida eller ammande. Inte heller av personer med ätstörningar då ett lågt energiintag är ohälsosamt. Om du är allergisk mot vissa livsmedel bör du konsultera din läkare innan du använder Nutrilett. Om du använder Nutriletts VLCD-produkter som enda näringskälla i mer än åtta veckor bör detta ske i samråd med läkare. Tänk även på att dricka rikligt med vatten eller annan kalorifattig vätska under din Nutrilett VLCD (very low calorie diet).

VLCD produkter för snabb viktminskning

Bästsäljare