Gå ner i vikt med Nutrilett-shakes

Behöver du hjälp att komma igång med din viktnedgång? Testa att gå ner i vikt med shakes eller med våra andra produkter! Bär du på många extra kilon och behöver en rivstart på din viktminskning? Då är Nutrilett shakes och dietmetod rätt val för dig. Dietisten Marie Brochmann berättar allt du behöver veta för att gå ner i vikt med våra shakes – på ett tryggt och långsiktigt sätt. Viktminskning med shakes kräver några förberedelser för bästa resultat.

Gå ner i vikt med shakes – hur då?

Nutrilett-shakes för viktminskning låter dig genomföra en så kallad VLCD-diet (Very Low Calorie Diet) på ett säkert sätt. En VLCD-diet är en intensiv diet för dig som har ett BMI på 30 eller mer och vill gå ner i vikt. VLCD hjälper dig att kickstarta din viktnedgång på din väg mot en sundare livsstil med hjälp av shakes som är utvecklade för viktminskning. Men hur funkar det egentligen?

Köp en av Nutriletts dietshakes idag!

Nutrilett-shakes

För vem passar dieten?

Dieten passar vuxna som behöver en stor viktnedgång. Ungdomar under 18 år ska inte påbörja programmet utan att prata med en sjuksköterska, läkare eller dietist först. Nutriletts diet passar för dig som är vuxen och vill få en kickstart på din viktminskning. Våra goda diet shakes, soppor, bars och andra produkter har hjälpt många att gå ner i vikt, samt bibehålla vikten.

Gravida och ammande bör också först rådgöra med sin läkare, eftersom man som gravid har ett förhöjt behov av enskilda näringsämnen.

Även personer med kroniska åkommor, som till exempel diabetes och hjärt- och kärlsjukdomar, bör alltid stämma av större livsstilsförändringar med sin läkare eller dietist.

För de allra flesta är dock en VLCD-diet på ett par veckor inget som påverkar ens hälsa negativt. Så länge man går över till en balanserad kost efter den korta dietperioden.

Hur får man ut maximal effekt av Nutrilett?

För att få ut maximalt av din diet bör du ha en plan för hela resan – före, under och efter programmet. Viktminskning med shake, soppa eller bars är en start, sen behöver du ha en plan för resten av din viktresa. Detta kan vi hjälpa dig med!

Före Nutrilett-dieten

Sätt av tid för planering innan du sätter igång och se till att du vet vad du behöver tänka på för att dieten ska bli så effektiv som möjligt.

För att få bästa möjliga effekt finns det exempelvis vissa kostförändringar som du bör genomföra en tid innan du startar att gå ner i vikt med hjälp av pulver.

Se till att köpa in tillräckligt med shakepulver eller färdig blandade shakes så att det räcker hela dietperioden. Kom ihåg att planera dina måltider så att de fungerar för din vardag. Använd gärna Nutriletts mall för dietplan. Du kan använda mallen som den är eller justera den utifrån dina egna behov.

Du bör också sätta dig in i hur fysiskt aktiv du ska vara under dieten. Träning i kombination med VLCD är inte för alla.

Under Nutrilett-dieten

Det viktigaste för att få ut så mycket som möjligt av din diet är att följa din egen plan till punkt och pricka. Om du trots allt känner ett behov av att dryga ut ditt matintag med något som inte är en del av planen bör du välja kalorisnåla grönsaker, till exempel gurka, sallad, selleri eller liknande.

Under programmets gång ska du också börja planera för vad du ska äta och hur mycket du ska motionera efter dieten, så att du behåller din nya vikt även framöver. Vår erfarenhet av viktminskning via pulver är att det är viktigt att hålla motivationen uppe för att lyckas gå ner i vikt, därför har vi skapat en grupp – där alla peppar varandra.

Efter dieten

Efter dieten har du gått ner i vikt. Nu börjar arbetet med att behålla vikttappet, alternativt fortsätta med din viktnedgång om du behöver.

Läs tips om hur du behåller vikten efter din diet här.

Motivation för att gå ner i vikt?

Det finns flera metoder som du kan använda för att behålla motivationen under din diet.

Först och främst bör du fokusera på din inre motivation, det vill säga varför du ville gå ner i vikt till att börja med. Det är särskilt viktigt i perioder som du upplever som tunga. Du kan exempelvis ha en lapp i fickan där du skrivit ner alla fördelar med att gå ner i vikt. På lappen kan du också beskriva hur du kommer att se ut eller känna dig när du har nått ditt mål.

Yttre motivering kan hjälpa dig i din viktresa. Ge gärna dig själv belöningar som inte är kopplade till mat, till exempel en massage, lyxiga tidningar eller nya kläder. Dessutom kan du berätta om din livsstilsförändring för vänner och familj, som kan ge dig stöd om det kommer dagar då motivationen tryter.

Det kan kännas ensamt att gå ned i vikt på egen hand. Glöm därför inte att gå med i ”Willpower”, vår Facebookgrupp för den som vill förändra sin livsstil och gå ner i vikt. I gruppen motiverar man varandra, delar med sig av tips och kan ställa frågor till experter om träning och kost. Där kan du också få inspiration genom att följa andras resa mot ett hälsosammare liv.

Varför är Nutrilett bättre än andra dieter?

Nutriletts shake är ett fullvärdigt näringspulver som motsvarar riktiga måltider under dagen. Det gör att du får i dig tillräckligt med protein, vitaminer, mineraler och fiber, trots det lägre kaloriintaget.

Smaken är också en fördel som inte ska underskattas. Eftersom de flesta tycker att shaken smakar så gott blir det lättare att genomföra dieten enligt plan.

Avslutningsvis är en viktig orsak till att välja Nutrilett-dieten inte bara våra shakes, utan resurserna du har tillgång till via vår webbplats och vår Willpowergrupp på Facebook. Där får du hjälp med hur du ska tänka kring kost, träning och mental inställning för att nå dina långsiktiga mål: Från dagarna innan du sätter igång, till hur du ska tänka under själva dieten och slutligen en hållbar plan för kost och träning som du kan använda för att behålla din nya vikt livet ut.

Bästsäljare