Vad är Nutrilett-shakes?

Nutrilett shakes kan hjälpa dig med viktminskning eller att hålla vikten på plats. Men vad är egentligen Nutrilett shakes, vad kan de användas till och vilka är fördelarna? Läs mer om våra shakes i denna artikel.

Läs mer: Shakes – Fördelar och nackdelar

Vad är Nutrilett-shakes?

Vad är egentligen Nutrilett shakes? De är en komplett kostersättning för viktkontroll med mycket lågt energiinnehåll, ofta benämnda som VLCD produkter. De blandas med kallt vatten och är framtagna för att ge din kropp de viktiga näringsämnen likvärdigt med balanserad måltid. Våra Shakes innehåller mellan 100 till 200 kalorier per portion (450–800 kcal/dagportion). Det är viktigt att följa rekommenderad dos som finns på förpackningen för att du skall få i dig alla de näringsämnen som kroppen behöver varje dag.

Vad används shakes till?

Produkten ska användas som en diet och hjälper dig med viktminskning. Detta görs genom att minska det dagliga kaloriintaget under en viss period. Underskottet av kalorier, 500-700 kalorier om dagen, gör dieten effektiv.

För en effektiv diet, kan du ersätta samtliga måltider under dagen med Nutrilett Shake. Shakes begränsar inte bara kaloriintaget, utan har också en god smak som du inte tröttnar på, såsom jordgubbe, choklad, blåbär eller vanilj.

Genom att ersätta samtliga måltider under dagen, begränsar du kaloriintaget (500 – 700 kalorier) i jämförelse med vanliga måltider (2000 – 3000 kcal) och du går därför ner i vikt. Det höga protein och fiberinnehållet ger också en bra mättnadskänsla som håller dig borta från småätandet.

Så här använder du Nutrilett Shake:

  1. Häll 2 dl kallt vatten i en shaker (shaker måste köpas separat) https://www.nutrilett.se/product/nutrilett-shaker-330ml/
  2. Häll påsens innehåll i shakern
  3. Skaka i 10-15 sekunder
  4. OBS! Använd inte hett vatten

Läs mer om Nutrilett Shakes här!

Shakes som smakar gott

Shakes i pulverform blandas enkelt och snabbt ut med kallt vatten och ger en rik och intensiv smak av jordgubbe, choklad, vanilj, blåbär eller hallon.
Prova gärna att kombinera de olika smakerna för att inte tröttna på sikt.

Tips: Blanda med extra kallt vatten för bästa smak.

Fördelar med Nutrilett-shakes:

  • Varje portion innehåller 100 – 200 kcal för viktminskning
  • Nutrilett shakes innehåller alla de näringsämnen som kroppen behöver för att gå ner i vikt på ett säkert sätt
  • Det höga protein och fiberinnehållet ger en god mättnadskänsla
  • Ersätter onyttiga måltider med en nyttig och balanserad måltid
  • Smakar gott!

 

Shakes

Bästsäljare