Vegetariska pizzasnurror

Enkelt och gott recept på vegetariska pizzasnurror. Välj en god och smakrik bas, exempelvis pesto. Pizzasnurrorna är perfekta som mellanmål, utflyktsmat, matlåda eller kvällsmat. Baka och frys in! De är enkla att tina i mikron. Tillsätt gärna grönsaker såsom tomater eller paprika för en ännu mer mättande fyllning. 

Recept av Evelina Söderholm 

Portioner: 16
Tillagningstid: 00:20:00
Kcal: 137

Ingredienser:

  • 1 paket pizzabotten av fullkorn/dinkel
  • 60 g pesto
  • 1 burk mager cottage cheese
  • 20 blad färsk basilika
  • 1 ägg

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 220 grader.
  2. Kör pesto och cottage cheese i en matberedare tills de är väl blandade. Bred ut blandningen över pizzadegen. Rulla ihop pizzadegen och skär den i 16 lika stora bitar. Pensla med ett uppvispat ägg och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i 20 minuter.

Näringsinformation

Kalorier:
137,6 
Fibrer (g):
1,8 
Protein (g):
7,7
Fett (g):
4,5
Kolhydrater (g):
15,6
Socker (g):
1,1

Vad tycker du om receptet?

(0 Recensioner)
Din recension

Bästsäljare