Vegetarisk quesadilla

Detta recept på quesadilla är både enkelt, gott och vegetariskt. En riktigt cheesy quesadilla – perfekt för ostälskaren! Receptet räcker till 4 portioner och varje portion innehåller endast 439 kalorier. Passar bra som en enkel middag, som sidorätt eller som en del av ett tapasbord.

Recept av Evelina Söderholm 

Portioner: 4
Tillagningstid: 00:15:00
Kcal: 439

Ingredienser:

  • 8 tortillabröd
  • 1 förpackning philadelphia
  • 250 g fryst spenat
  • 1 krm cayennepeppar
  • 100 g riven mozzarella
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm svartpeppar

Gör så här:

  1. Värm spenaten i en kastrull. Ställ bort från plattan och rör ner philadelphia, salt, peppar, cayennepeppar och riven mozzarella. Bred ut fyllningen på hälften av tortillabröden (4 st).
  2. Hetta upp en stekpanna på medelhög värme (utan olja/smör) och lägg ett tortillabröd med fyllning i stekpannan och placera ett "tomt" tortillabröd ovanpå. Stek cirka 4 minuter på varje sida. Skär i mindre bitar eller servera som de är.

Näringsinformation

Kalorier:
439 
Fibrer (g):
3,4 
Protein (g):
16,3 
Fett (g):
20,3 
Kolhydrater (g):
46,6
Socker (g):

Vad tycker du om receptet?

(0 Recensioner)
Din recension

Bästsäljare