Vegetarisk Pad Thai

Vegetarisk Pad Thai

Prova ett nytt och vegetariskt recept med denna välsmakande pad thai! Receptet räcker till 4 portioner och mättar bra med sina asiatiska smaker. Både färsk lime och chili gör rätten ännu mera smakrik. Använd detta recept som en bas och tillsätt de grönsaker du vill för variation.

Recept av Evelina Söderholm

Portioner: 4
Tillagningstid: 00:10:00
Kcal: 518,7

Ingredienser

  • 1 msk rapsolja
  • 1 paket vegetariska kycklingbitar
  • 1 st vitkål (400 g)
  • 1 bunt koriander
  • 1 ägg
  • 1 påse pad thai woksås
  • 1 dl jordnötter
  • 1 paket risnudlar (180 g)

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt instruktionerna på paketet. Strimla kålen. Värm olja i en wok eller stekpanna och stek kålen på hög värme i 1-2 minuter. Tillsätt de vegetariska kycklingbitarna, woksås och ett ägg. Rör runt så ägget blandar sig ordentligt. Tillsätt nudlar och rör runt Hacka jordnötter grovt och toppa med jordnötter och koriander. Servera!

Näringsinformation

Fibrer (g):
9,2
Protein (g):
28,7
Fett (g):
19,7
Kolhydrater (g):
54,1
Socker (g):
11,6

Vad tycker du om receptet?

(0 Recensioner)
Din recension

Bästsäljare