Naanbröd med lågt kolhydratinnehåll

Naanbröd med lågt kolhydratinnehåll

Detta är ett recept på glutenfritt naanbröd med lågt kolhydratinnehåll. Ett glutenfritt bröd med låg kolhydratinnehåll. Servera till exempel till en indisk gryta, soppor eller andra såsrika rätter. Receptet är både glutenfritt och veganskt och räcker till 5 bröd.

Recept av Evelina Söderholm

Portioner: 5
Tillagningstid: 00:10:00
Kcal: 106,6

Ingredienser

  • Indiskt
  • 2 msk fiberhusk
  • 2,5 dl vatten
  • 1 krm salt
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 5 tsk rapsolja

Gör så här

  1. Rör samman alla ingredienser. Dela degen i 5 delar och tryck ut dem till önskad form och storlek. Värm olja i en nonstick-panna på medelvärme. Stek 2 minuter på varje sida. Servera!

Näringsinformation

Fibrer (g):
8,4
Protein (g):
2,6
Fett (g):
6,2
Kolhydrater (g):
4,1
Socker (g):
0,0

Vad tycker du om receptet?

(0 Recensioner)
Din recension

Bästsäljare