Mug cake med choklad och Toffee Fudge

Mättande mellanmål eller dessert med högt proteininnehåll och färre kolhydrater än vanliga mug cakes.

I samarbete med Evelina Söderholm 

Portioner: 1
Kcal: 293

Ingredienser:

  • 1 banan
  • 1 msk jordnötssmör
  • 1 ägg
  • 1 tsk stevia
  • 2 msk kakao
  • ¼ Toffee Fudge bar

Gör så här:

  1. Mosa bananen och rör därefter samman med jordnötssmör, ägg, stevia och kakao.
  2. Häll upp i 2 koppar eller skålar.
  3. Dela Toffee Fudge-baren och tryck ner i mitten av smeten.
  4. Kör i mikron på full effekt i 1 minut.
  5. Servera genast.

Vad tycker du om receptet?

(0 Recensioner)
Din recension

Bästsäljare