LCHF brownies

LCHF brownies med mandelmjöl

Detta är ett glutenfritt LCHF-recept på brownie med bra smak och en härligt krämig konsistens. LCHF-brownien är gjord med mandelmjöl och det tar bara 20 minuter att göra den!

Portioner: 10
Tillagningstid: 00:20:00
Kcal: 152

Ingredienser:

  • 1 paket svartbönor
  • 5 färska dadlar
  • 75 g vegan margarin (60%)
  • 3 ägg
  • 2 krm vaniljpulver
  • 1 dl kakao, minskad fett
  • 0,5 dl mandelmjöl
  • 0,5 dl stevia *
  • 0,5 dl valnötter

Gör så här:

  1. Ställ ugnen på 175 grader
  2. Blanda alla ingredienser, utom valnötter, till en deg i en köksmaskin. Sprid degen i en liten bakplåt täckt med bakpapper. Toppa med valnötter
  3. Stek i 20 minuter i ugnen. Låt det vila innan det delas. Servera!
  4. Kan förvaras i kylskåpet i några dagar eller fryst

Per portion:

Kalorier: 151,6
Fiber (g): 5.2
Proteiner (g): 6.2
Fett (g): 10,5
Kolhydrater (g): 6.2
Socker (g): 3.2
Portioner: 10
Förberedelsetid: 10 min
Koktid: 20 min

Kök: American Brownie

* Stevia innehåller kolhydrater, men dessa absorberas inte av kroppen
Recept av Evelina Söderholm

Nutriletts browniebar - köp i storpack idag:

Bästsäljare