Elmina – Nutriletts dietist och PT

Elmina Saksi har arbetat som dietist sedan 2005 och för Nutrilett och Willpower sedan 2016. Förutom att vara dietist är hon även hälsopedagog, personlig tränare och idrottslärare. Här kan du läsa mer om Elmina och hennes expertis, samt hur hon hjälper Nutriletts kunder att anamma en ny och ofta hälsosammare livsstil.

Utbildning och erfarenhet

Elmina är utbildad inom idrott och träning på Gymnastik- och idrottshögskolan i Stockholm och arbetar till vardags som gymnastiklärare, dietist och personlig tränare, men är också en riktig löpentusiast. Genom sin blogg och sitt Instagramkonto tar hon med sig sina följare när hon tränar inför de olika loppen hon deltar i. Samtidigt hjälper hon Nutriletts Willpower-kunder att gå ner i vikt genom Facebookgruppen samt via coaching och livestreams med Nutrilett viktsupport. Det bästa hon vet med sitt jobb är att motivera och coacha andra till en hälsosam livsstil.

Gå ner i vikt med Nutrilett och Elmina

När du köper Nutriletts VLCD-produkter och ska påbörja en diet kan det vara bra att samtidigt gå med i Facebookgruppen Willpower. Här kan du få stöd från de andra medlemmarna, samt svar på frågor som kan dyka upp längs vägen. Vill du ha mer support och coachning kan du köpa Nutrilett viktsupportprodukter, såsom Nutrilett Viktsupport Plus, där du får tillgång till bland annat din hälsoplan, videobibliotek, motiverande SMS, coachning av Elmina som är både dietist och PT, samt fri tillgång till över 300+ recept och inspirerande artiklar.

Om du känner att det räcker med coaching kan du köpa produkten som heter Nutrilett Viktsupport Coaching som ger dig tillgång till mer än 30 coachningsfilmer och tips på hur du tränar för att gå ner i vikt. Du får dessutom tillgång till filmer med bra tips på hur du tar dig igenom de tre faserna som kommer att ge dig motivation när det känns extra tufft. Till exempel i form av kosttips, vanliga utmaningar du kan stöta på, introduktion till hälsosam mat med mera. Du kommer också att få en inbjudan till live stream-event med Elmina. Detta paket varar i 30 dagar och kan förnyas varje månad om så önskas. På livestream-eventen kan du även ställa frågor till Elmina som kan dyka upp under de tre faserna.

Bästsäljare