Coaching – Vad innebär vår coachingtjänst?

Det kan vara väldigt svårt och utmanande att gå ner i vikt och många har därför bra nytta av att få hjälp och stöd av en coach. Nutrilett har också en egen coachingprodukt, men vad innebär det – vad är coaching, vad, varför och hur kan du få hjälp med viktminskning via vår coach, och vilka coachingmetoder kan du förvänta dig? Här kan du läsa mer om allt du kan tänkas behöva veta för att bestämma dig för om detta är en tjänst för dig.

Vad gör en coach?

Per definition kommer en coach att hjälpa, stötta och motivera dig på vägen genom att tillhandahålla olika verktyg som du kan använda för att uppnå dina mål. Det är en person som du kan ställa frågor till och som hjälper dig att peka dig i rätt riktning när du har fastnat eller behöver nya verktyg i din verktygslåda. Nutrilett Viktsupport Coaching innebär vägledning under din viktminskningsresa, och du kommer att få tillgång till över 30 videor samt inbjudningar till livestreams med vår dietist och personliga tränare där du kan ställa frågor. 

I videobiblioteket får du tillgång till olika typer av innehåll som guidar dig genom de olika faserna av din hälsoplan, ger dig diettips, hjälper dig igenom olika utmaningar som du kan stöta på när du går på Nutrilett VLCD, introduktion till hälsosammare mat, samt ger dig träningsövningar som är anpassade efter den fas du befinner dig i och mycket mer.

Våra livestreams sker regelbundet och hålls av vår dietist och personliga tränare. Här kan du få svar på alla frågor du kan tänkas ha, samt få användbar hjälp på din viktresa.

Att sätta mål, Nutriletts faser och processen med coachning

För att starta din viktminskningsresa kan du börja med att göra vårt hälsotest. Utifrån dina svar kommer du att få en anpassad hälsoplan. Denna hälsoplan består av tre faser och det är dessa tre faser som du kan coachas igenom genom att köpa till Nutrilett Viktsupport Coaching eller Nutrilett Viktsupport Plus. Skillnaden mellan dessa två är att den förstnämnda ”endast” består av coachning, medan den andra tjänsten även innehåller en sms-tjänst med motivation och tips på vägen.

Utifrån de svar du angav i hälsotestet/quizet får du som sagt en hälsoplan som är uppdelad i tre faser. Den första fasen handlar om att gå ner i vikt, den andra fasen handlar om att balansera kost och aktivitet eller att hitta en bra övergång från diet till en ny livsstil och den sista fasen handlar om att behålla vikten efter viktnedgången. 

 

När du går igenom de olika faserna kommer du att möta olika utmaningar som du kanske inte har stött på tidigare eller som du behöver hjälp att ta dig igenom. Det är här coachingen kommer in i bilden. Med coaching och det material som finns tillgängligt kan du kanske se de olika faserna ur en ny synvinkel, samt få verktyg som hjälper dig att ta dig igenom dagarna för att nå ditt mål. Bli inspirerad och motiverad med många olika träningstips och övningar, samt få tips och tricks på hur du kan ta dig igenom dagen med bättre mat än du är van vid.

Coaching hjälper dig att gå ner i vikt

Det finns många fördelar med coaching och den största är nog de verktyg du hittar under ”Mina sidor” här på nutrilett.se. Du kommer att kunna hjälpa dig själv genom tuffa dagar med alla bra tips, samt dela med dig i medlemsgruppen om något har gått extra bra. Du kommer också att ha en person att ställa frågor till och som kan guida dig i rätt riktning. Viktminskning och livsstilsförändring är en tuff och utmanande resa, så det kommer kännas extra skönt att ha någon där som kan guida och stötta dig på vägen.

Lycka till med din viktnedgång!

Bästsäljare