Ingredienser för 1 portion:
1 fiskburgare
1 grovt hamburgerbröd
4 salladsblad
4 lökringar
1 stor tomat
Hemmagjord ketchup:
3 msk tomatpuré
1/2 vitlöksklyfta
0,5 msk olivolja
Salt, peppar och paprikapulver
Sötpotatispommes:
1 sötpotatis
1 msk olivolja
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Skär sötpotatisen i jämna strimlor, lägg på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivoljan. Ställ in i ugnen 10-15 min. Skölj och skär grönsakerna. Gör ketchupen genom att blanda alla ingredienser och mixa ihop med en stavmixer. Stek laxburgaren och servera med grönsaker, ketchup och sötpotatisen.
Jag accepterar härmed att Nutrilett kan skicka mig relevanta erbjudanden och information - även i andra kanaler än Nutrilett's egen, och att den e-postadress som jag har angett är min. Den information jag tillhandahåller kommer inte att användas för något annat syfte eller av andra företag. Jag kan avsluta prenumerationen när som helst.