5:2 dieten och nutrilett

5:2 Dieten och Nutrilett

Periodisk fasta eller 5:2 dieten är en viktminskningsmetod som alla pratar om. Metoden går ut på att du äter vanlig mat 5 dagar i veckan och färre kalorier de resterande 2 dagarna.

5:2 dieten och Nutrilett

Nutriletts barer är måltidsersättare som enkelt kan hjälpa dig under 5:23 dietens 2 fastedagar. Men Nutrilett kan du enkelt kontrollera antalet kalorier per dag som du får i dig. Detta eftersom samtliga av Nutriletts barer innehåller ett bestämt antal kalorier. Nutriletts barer innehåller dessutom massvis med proteiner, vitaminer och mineraler som håller dig mätt och uppe under fastan.

Läs också: Vad är 5:2 dieten?

2-3 Nutrilett bars

Med 2-3 Nutrilett bars och mycket vatten och grönsaker, så kan du hålla dig till den rekommenderat antal kalorier under fastedagarna – 500 kalorier för kvinnor och 600 kalorier för män.
Här är en lista på rekommenderade måltidsersättare under fastedagarna. Fullproppade med protein, vitaminer och mineraler, och lite kalorier:

Du kan köpa dina barer här!

Viktnedgång på lång sikt

Vi på Nutrilett vet att många sliter med att gå ner i vikt, och att det inte bara finns en metod som fungerar för alla. För at dieten ska ge viktreduktion och en positiv hälsoeffekt bör den vara effektiv på lång sikt. Med 5:2 dieten kan du äta en nyttig och varierad kost 5 dagar i veckan, något som kan gör det lättare och mer genomförbart.

Läs också: 5:2 dieten – 5 steg för nybörjare