5-2-dieten och Nutrilett

5:2-dieten och Nutrilett

Periodisk fasta eller 5:2 dieten är en viktminskningsmetod som alla pratar om. Metoden går ut på att du äter vanlig mat 5 dagar i veckan och färre kalorier de resterande 2 dagarna.

5:2-dieten och Nutrilett

Nutrilett-bars är måltidsersättare som enkelt kan hjälpa dig under 5:2-dietens 2 fastedagar. Med Nutrilett kan du enkelt kontrollera antalet kalorier per dag som du får i dig. Detta eftersom samtliga av Nutriletts bars innehåller ett bestämt antal kalorier. Nutriletts bars innehåller dessutom massvis med proteiner, vitaminer och mineraler som håller dig mätt och uppe under fastan.

Läs också: Vad är 5:2 dieten?

2-3 Nutrilett-bars

Med 2-3 Nutrilett-bars och mycket vatten och grönsaker, så kan du hålla dig till det rekommenderade antalet kcal under fastedagarna – 500 kcal för kvinnor och 600 kcal för män.
Här är en lista på rekommenderade måltidsersättare under fastedagarna. Fullproppade med protein, vitaminer och mineraler, och lite kalorier:

Du kan köpa dina bars här!

Viktnedgång på lång sikt

Vi på Nutrilett vet att många sliter med att gå ner i vikt, och att det inte bara finns en metod som fungerar för alla. För att dieten ska ge viktreduktion och en positiv hälsoeffekt bör den vara effektiv på långsikt. Med 5:2-dieten kan du äta en nyttig och varierad kost 5 dagar i veckan, något som kan gör det lättare och mer genomförbart.

Läs också: 5:2 dieten – 5 steg för nybörjare

5:2-dieten

Bästsäljare