Vegoburgare med coleslaw
13 July 2023
Uppdaterad 11 September 2023
Skriven av:
Julia Bianca Ferro
Vegoburgare! Ser den inte smarrig ut? Vi garanterar att det är en supergod burgare som definitivt fungerar som en värdig ersättare till den ”vanliga” hamburgaren.
Portioner: 2
Tillagningstid: 00:00:00
Ingredienser:
- 1 paket Anamma Vegoburgare
- 1 plocksallad
- 2–3 tomater
- 1/3 rödlök
- 4 grova hamburgerbröd
Coleslaw:
- 1/3 vitkålshuvud
- 2–3 morötter
- 1 äpple
- 2 dl lätt creme fraiche
- 2 msk majonnäs
- 1 msk citronsaft
- Salt och peppar
Tillbehör:
- Pommes frites
- Ketchup
Gör så här:
- Finhacka vitkålen och riv de skalade morötterna och äpplet. Lägg allt i en skål och blanda med creme fraiche, majonnäs och citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
- Stek vegoburgarna enligt anvisningarna på förpackningen.
- Skiva tomater och rödlök och skölj salladen. Värm hamburgerbröden snabbt i stekpannan eller i ugnen.
- Lägg coleslaw på botten av hamburgerbrödet. Lägg sedan på vegoburgare, lite ketchup, rödlök, tomat och sallad. Lägg till sist på locket. Servera denna smakrika vegoburgare med pommes frites och ketchup.
Vad tycker du om receptet?
(0 Recensioner)