Vegansk tapas

Vill du ha en vegansk rätt på tapasbordet? Detta recept på vegansk tapas räcker till 6 portioner och är det perfekta snackset eller förrätten. Njut av detta hälsosamma och fräscha alternativ. Mums! 

Recept av Evelina Söderholm 

Portioner: 6
Tillagningstid: 00:20:00

Ingredienser:

  • 12 körsbär
  • 175 g röda vindruvor
  • 3 morötter
  • 1 broccolistjälk
  • 0,5 röd paprika
  • 6 rädisor
  • 500 g vattenmelon
  • 0,5 dl cashewnötter
  • 18 gröna oliver

Dipp:

  • 1 dl tapenade
  • 0,5 paket kokta kikärtor
  • 0,5 burk soltorkade tomater i olja

Gör så här:

  1. Mixa kikärtor och soltorkade tomater i en matberedare tills du har fått en krämig hummus. Lägg hummus och tapenade i skålar.
  2. Skär morot, rädisa, broccolistjälk, vattenmelon och paprika i bitar. Lägg upp allt på ett fat. Servera!

Näringsinformation

Kalorier:
273,6 
Fibrer (g):
4,8 
Protein (g):
5,2 
Fett (g):
7
Kolhydrater (g):
27,5 
Socker (g):
14,9

Vad tycker du om receptet?

(0 Recensioner)
Din recension

Bästsäljare