


Vegansk Pad Thai
Vegansk Pad Thai som både går snabbt att laga samtidigt som den är jättegod! Rätten har högt proteininnehåll och receptet räcker till 3 portioner. Tillaga och njut!
Portioner: 3
Kcal: 593
Ingredienser:
- 300 g Bönpasta
- 1 påse Råkostblandning
- 3 msk Rich Hosin sås
- 3 msk Jordnötssmör
- 1 dl Jordnötter
- Några stjälkar Koriander
- 1/2 Lök
Gör så här:
- Koka pastan efter instruktionen på påsen. Häll av vattnet och låt rinna av.
- Skiva lök och hacka jordnötterna grovt.
- Värm upp jordnötssmör och hosin-sås i en panna på låg värme så att det smälter samman. Rör om.
- Tillsätt pastan i såsen och rör om gott så att all pasta får sås på sig.
- Tillsätt råkostblandning och lök, rör om och värm upp på mellan värme så att allt bli varmt.
- Toppa med jordnötter och koriander. Servera!
Näringsinformation
Kcal:
592,9
Fiber g:
23,9
Proteiner g:
54,4
Fett g:
20,3
KH g:
45,5
Socker g:
30,1
Vad tycker du om receptet?
(0 Recensioner)