Nutrilett resultat

Niklas viktnedgång med Nutrilett VLCD

Att gå ner i vikt och att hålla den på plats är ingen enkel prestation. Detta är Niklas berättelse som bevisar att det är möjligt - och att målet kan vara inom räckhåll för alla med beslutsamhet och viljestyrka. Niklas resa har lett till en livsstilsförändring, båda kroppsligt och mentalt, vilket har resulterat i att han mår bättre än någonsin. Han tänker idag tillbaka och frågar sig; vad va det egentligen som hände? Bli inspirerad av Niklas berättelse och ta del av hans tips för viktnedgång och se Nutriletts VLCD resultat efter 3 veckor.

Som ung var Niklas en elittränad junior som levde för friidrotten och träningen. Han såg det som ren omöjlighet att gå upp i vikt, men åren gick och Niklas lade träningen bakom sig för att fokusera på arbete. Det var inte förrän han fick se ett foto på sig själv som han insåg att en stor förändring hade skett.

”Jag fick se ett foto på mig själv och det fick mig att undra.. Vem är den där tjockisen? Till slut insåg jag att det var jag..”

Efter att ha sett fotot på sig själv, bestämde han sig för att göra något. Han tog saken i egna händer och började genast ta till den metod han känner till bäst, nämligen träningen.
Genom träningen lyckades Niklas gå ner i vikt men fick jobba hårt för att hålla vikten nere. Vikten växlade ständigt under 2 års tid.

Trots ett fantastiskt resultat så var Niklas inte helt nöjd med sin situation, och det var när hans vän motiverade med sina resultat som han bestämde sig för att ta nästa steg.
Vännen hade nått sitt mål genom att gå på en 3 veckors VLCD-diet, och Niklas bestämde sig därför för att testa detta.

Nutrilett resultat på 3 veckor

Niklas bestämde sig för att testa Nutrilett och påbörjade en period med VLCD-diet under 21 dagar.
Under denna period så lyckades Nutrilett VLCD ge resultat! På 3 veckor nådde Niklas sin målsättning och har lyckats hålla vikten sedan dess.
Trots hans fantastiska resultat med Nutrilett diet så har det inte varit helt utan svårigheter, och det fanns framförallt ett stort hinder att komma över.

”Jag ville bara äta.. eller bara få tugga på något!”

Den största utmaningen med Niklas Nutrilett-diet var att faktiskt hålla sig till dieten. En VLCD-diet ger en begränsad mängd energi (kalorier) till kroppen varje dag, och det kan därför vara svårt för kroppen att vänja sig vid. Nutrilett-shakes underlättar vid dietperioden då de är lätta att tillaga, samtidigt som de innehåller alla de näringsämnen (mineraler, proteiner, vitaminer och fibrer) som kroppen behöver under dagen. Men eftersom detta är måltider i drickform, kan detta också skapa behov för att tugga på något. Detta var fallet för Niklas -”Jag ville bara äta.. eller bara få tugga på något!”

Gör som Niklas och testa Nutriletts diet!

Niklas tips för viktminskning – fuska på rätt sätt

För Niklas handlade det om att fuska, men att fuska på rätt sätt. Efter samråd med Nutrilett och Willpowers egna dietist Elmina Saksi, fick han rådet att tugga på något, men att tugga på något rätt. Varje gång Niklas upplevde suget efter mat, åt han ett ägg eller en morot för att dämpa det begäret.

Niklas använde sig också av en egen tvist på sin favoritshake. Hans favoritshake är Nutrilett Rich Chocolate Shake, och han tillagar den genom att ersätta 3 dl vatten med 1,5 dl kaffe och 1,5 dl mjölk.

Genom att fuska på rätt sätt, så lyckades Niklas därför ta sig igenom sin dietperiod och kan idag dela med sig av goda Nutrilett resultat.

Niklas motivation till viktnedgång

Vad har varit drivkraften hos Niklas? Under vår intervju så nämner han 3 faktorer som motiverade honom till att ta steget och fullfölja utmaningen – beslutsamhet, självbild och påverkan på andra.

Genom beslutsamhet och viljestyrka så lyckades Niklas att gå ner i vikt, men det var inte allt. Det handlade också om strävan efter att kunna bli komfortabel med sig själv, inte bara fysiskt, men också psykiskt.

”Att vara hälsosam för mig är att vara komfortabel med sig själv, inte bara fysiskt men även psykiskt.”

Motivationen kom också från en insikt som Niklas fick. Insikten av att hans hälsotillstånd inte bara påverkade han själv, men också andra i hans omgivning. Utifrån det bestämde han sig därför för att göra något med sin situation, och kan idag inspirera andra.

Nutrilett före och efter

Från en ständig kamp om att hålla vikten nere, så har Niklas lyckats nå sitt mål och har tydliga ambitioner om att hålla vikten.
Det finns 2 råd som Niklas vill dela med sig av till andra.

”Det handlar om att inte vara rädd för att fråga om hjälp, och att engagera sig”.

I Niklas fall handlade det om att ta hjälp av Willpower, Nutriletts vikt- och motivationsgrupp online där han fick hjälp och stöd från experter och dietister, men också från andra personer i samma situation.

”Att våga vara öppen med sin situation och vad man går igenom till främmande människor, det var till stor hjälp!”

Niklas nämner att denna resan har lett till en livsstilsförändring, båda kroppsligt och mentalt, vilket har resulterat i att han idag mår bättre än någonsin. Idag kan han tänka tillbaka på tiden för 10 år sedan och fråga sig; vad va det egentligen som hände?

Bästsäljare