Kom igång med din diet

Att fasta är en urgammal tradition som används över hela världen. När man går på en pulverdiet eller shakesfasta ersätter man frukost, lunch, mellanmål och middag med goda shakes som innehåller allt du behöver i en måltid.

Lite kalorier, mycket av det hälsosamma

Sammanlagt innehåller dina shakes cirka 550 kcal/dag istället för de cirka 2500 kcal/dag man vanligtvis får i sig. Det innebär att du kommer att ligga på ett kaloriunderskott som i sin tur leder till viktnedgång. Nutrilett shakes laddar kroppen med hälsosamt protein, fibrer, vitaminer och mineraler samtidigt som de innehåller väldigt få kalorier. Vi rekommenderar att du provar att shakesfasta i tio dagar. Om du följer instruktionerna för Nutriletts fasta med shakes kommer du att gå ner i vikt. Det är vetenskapligt bevisat i 20 kliniska studier.

Viktiga förberedelser inför din diet

Att förbereda dig inför shakesfastan är nästan lika viktigt som själva fastan i sig. Känn efter vad du kan göra för att hjälpa din kropp på traven.

  • Se över din kost och övergå till lättare kost dagarna innan du startar.
  • Titta igenom din kalender och boka av allt oviktigt, sätt av lite egentid och försök att gå och lägga dig tidigt på kvällarna.
  • Var extra snäll mot dig själv helt enkelt. Mjukstarten gör dig fysiskt och mentalt förberedd för din kommande shakesfasta.
  • Drick mycket vatten när du shakesfastar. Smaksätt gärna vattnet med hallon, apelsin, gurka eller färsk citronmeliss så blir det lite mer läskande gott.

Sugen på att sätta igång med din diet? Här hittar du alla våra shakes.