pulverdiet gå ner i vikt

Kom igång med din diet

Att fasta är en urgammal tradition som används över hela världen. När man går på en pulverdiet eller shakefasta ersätter man frukost, lunch, mellanmål och middag med goda shakes och/eller soppor som innehåller allt du behöver i en måltid. Pulverdieter är enkla att blanda och beroende på vilken smak du har kan du kombinera matiga soppor och sötare shakes från Nutrilett.

Lite kalorier, mycket av det hälsosamma

Sammanlagt innehåller Nutriletts shakes cirka 550 kalorier (kcal)/dag istället för de cirka 2500 kcal/dag man vanligtvis får i sig. Det innebär att du kommer att ligga på ett kaloriunderskott som i sin tur leder till viktnedgång. Nutrilett shakes laddar kroppen med hälsosamt protein, fibrer, vitaminer och mineraler samtidigt som de innehåller väldigt få kalorier. Vi rekommenderar att du provar att fasta på diet i tio dagar. Om du följer instruktionerna för Nutriletts fasta med shakes kommer du att gå ner i vikt. Det är vetenskapligt bevisat i 20 kliniska studier.

Sugen på att sätta igång med din diet? Här hittar du alla våra shakes.

Viktiga förberedelser inför din pulverdiet

Att förbereda dig inför shakesfastan är nästan lika viktigt som själva fastan i sig. Känn efter vad du kan göra för att hjälpa din kropp på traven.

  • Se över din kost och övergå till lättare kost dagarna innan du startar.
  • Titta igenom din kalender och boka av allt oviktigt, sätt av lite egentid och försök att gå och lägga dig tidigt på kvällarna.
  • Var extra snäll mot dig själv helt enkelt. Mjukstarten gör dig fysiskt och mentalt förberedd för din kommande shakesfasta.
  • Drick mycket vatten när du ska gå ner i vikt med pulverdiet. Smaksätt gärna vattnet med hallon, apelsin, gurka eller färsk citronmeliss så blir det lite mer läskande gott.

 

Köp pulver eller shakes till din vikminskning idag!

 

Läs också: Gå ner snabbt ner i vikt med Nutriletts shakesdiet

Få hjälp av att vara flera vid viktnedgång

Vi vet att det är många som går på diet som känner sig ensamma och att det är utmanande i sociala sammanhang – både i vardagen, men framförallt vid festliga tillfällen. Därför har vi skapat en grupp där man kan följa med och prata med andra som är på sin viktresa. Dessutom kan man få råd av vår dedikerade dietist. Gå med i Willpower!

Gå ner i vikt med pulverdiet

Nutrilett ger dig en kickstart på din viktnedgång med Nutrilett pulver, som är shakes eller soppor. Pulverdieten blandas med vatten, så att alla kan använda det. Om du vill ha färdigblandade shakes eller bars erbjuder Nutrilett det också som en del av dieten.

Bästsäljare