dagsmeny hitta den som passar dig

Dagsmenyer – hitta den som passar dig

Att äta näringsrik mat och få i sig rätt mängd kalorier per dag kan vara utmanande. Speciellt om man inte vet vart man ska börja, när man ska äta, eller vad man ska äta. Lösningen ligger i planläggning, och med en dagsmeny blir det enklare att få en översikt över dagsintaget.

Dagsmenyer är bra av många anledningar:

  • Stabilt blodsocker
  • Koncentration
  • Hålla sig mätt

Läs också: Hur många kalorier per dag? 

I denna artikel kan du ta del av flera olika dagsmenyer med måltidsförslag för hela dagen, så att du enkelt kan se hur du ska fördela kaloriintaget utöver dagen. Dagsmenyerna är anpassade för olika livssituationer, för dig som önskar att gå ner i vikt, för dig som önskar att hålla vikten, och för dig som har lite tid i vardagen.

Tips: Dessa dagsmenyerna kan också användas som en vägledare för dig som önskar att laga dina egna dagsmenyer. För att säkra att dagsmenyerna är anpassad för ditt dagliga intag av kalorier, kan du använda en App som hjälper dig att mäta näringsinnehållet. Testa till exempel Lifesum.

Läs också: Hur räknar jag kalorier?

Dagsmeny – i farten

Denna dagsmeny är för dig som har en stressig vardag och ger dig tips på nyttiga och lättlagade maträtter.

Dagsmenyer – håll vikten

Dessa dagsmenyer är för både män och kvinnor som önskar att hålla vikten genom ett kontrollerat kaloriintag.

Dagsmenyer – gå ner i vikt

Dessa dagsmenyer är för dig som önskar att gå ner i vikt. De ger dig kontroll över kaloriintaget, och innehåller totalt 1500 kalorier, samt 2000 kcal. Här hittar du också ett vegetariskt alternativ som dagsintaget för protein.

Bästsäljare