Rivstarta din viktnedgång

Nutrilett har ett brett sortiment av produkter för både snabb viktnedgång och viktkontroll. Välj mellan färdigblandade shakes eller de som du blandar själv. Eller varför inte prova våra nya goda och kalorisnåla soppor? För dig som inte har lika tuffa viktmål kanske en god bar eller smoothie passar bättre.

  • VLCD-dieter för dig som vill rivstarta din viktminskning
  • Måltidsersättningar för dig som vill ta kontroll över din vikt
Handla nu Handla nu

Välj rätt VLCD produkt

Våra VLCD-produkter kan du använda för snabb viktminskning genom att gå på en Very Low Calori Diet. Våra pulverdieter av soppor och shakes är framtagna för näringsbehandling av fetma, och produkterna säkerställer att din kropp får alla vitaminer och mineraler den behöver under dagen.
Pulverdieten är relativt lätt att följa, genom att äta / dricka 5-6 produkter om dagen i upp till 3 veckor. Du kan välja mellan shakes, soppor och milkshakes.

LÄS MER

Våra VLCD-dieter

Välj rätt måltidsersättning

Nutiletts måltidsersättningar är sammansatta för att tillföra kroppen med energigivande näringsämnen som den behöver, samt vitaminer och mineraler. Vi erbjuder måltidsersättningar i form av bars och smoothies. Ersätt en måltid om dagen för viktkontroll och ersätt 2 måltider om dagen för att gå ner i vikt.

LÄS MER

Våra måltidsersättningar