Det här behöver du:
Jordgubbar, ruccola, mozzarella, parmaskinka, rostade pinjenötter, olivolja, salt och peppar. Anpassa mängden efter antal personer.
Så här gör du:
Snoppa och skölj jordgubbarna, skär dem i mindre bitar. Lägg nysköljd ruccola och jordgubbar på en stor tallrik. Smula över mozzarella och lägg parmaskinkan i rosor på jordgubbs- och ruccolabädden. Ringla över lite olivolja och strössla över pinjenötterna. Avsluta med lite salt och peppar.
Det här behöver du:
Quinoa, vattenmelon, ruccola, fetaost, rödlök, olivolja, salt och peppar. Anpassa mängden efter antal personer.
Så här gör du:
Koka quinoa och låt den svalna. Skölj ruccola, strimla rödlök och dela vattenmelon och fetaost i mindre bitar. Lägg alltsammans i en bunke och rör om. Avsluta med att ringla över lite olivolja samt salta och peppra. Passar perfekt till grillat kött eller kyckling.
Det här behöver du:
Mango, ruccola, avokado, rödlök, chilifrukt, skalade räkor, lime, olivolja, salt och peppar.
Så här gör du:
Skala och dela mango och avokado i mindre bitar. Hacka rödlök, skölj ruccola och lägg alltsammans i en bunke tillsammans med räkorna. Gör en dressing på fint hackad chili, limesaft, olivolja, salt och peppar. Häll dressingen över salladen och rör om.
Jag accepterar härmed att Nutrilett kan skicka mig relevanta erbjudanden och information - även i andra kanaler än Nutriletts egen, och att den e-postadress som jag har angett är min. Den information jag tillhandahåller kommer inte att användas för något annat syfte eller av andra företag. Jag kan avsluta prenumerationen när som helst.