Enchiladas med halloumi – vegetariskt
09 December 2022
Uppdaterad 13 September 2023
Skriven av:
Anne Dyrby
Detta recept på vegetariska enchiladas med halloumi är både snabbt och enkelt. Passar bra som en snabb vardagsmiddag, och bäst av allt – om det finns några över så har du en god lunchrest. Receptet räcker till 2 portioner. Njut!
Recept av Evelina Söderholm
Portioner: 2
Tillagningstid: 00:10:00
Kcal: 563
Ingredienser:
- 4 tortillabröd
- 1 påse spenat (100 g)
- 100 g halloumi
- 1 dl riven mozzarella
- ½ glas salsa
- 250 g svamp
- 0,5 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
Gör så här:
- Sätt ugnen på 200 grader. Tärna halloumi och svamp. Fräs halloumin och svampen i en teflonpanna så att det får lite färg. Tillsätt spenaten och värm upp. Tillsätt hälften av den rivna osten och salsan och rör ihop. Fördela på tortillabröden och rulla ihop. Lägg i en ugnsfast form. Toppa med resten med osten och salsan. Sätt in mitt i ugnen i 10 minuter. Ta ut och servera!
Näringsinformation
Kalorier:
563
Fibrer (g):
5
Proteiner (g):
28,7
Fett (g):
25,5
Kolhydrater (g):
53,1
Socker (g):
6,2
Vad tycker du om receptet?
(0 Recensioner)