Enchiladas med halloumi - vegetariskt

Enchiladas med halloumi – vegetariskt

Detta recept på vegetariska enchiladas med halloumi är både snabbt och enkelt. Passar bra som en snabb vardagsmiddag, och bäst av allt – om det finns några över så har du en god lunchrest. Receptet räcker till 2 portioner. Njut!

Recept av Evelina Söderholm

Portioner: 2
Tillagningstid: 00:10:00
Kcal: 563

Ingredienser:

  • 4 tortillabröd
  • 1 påse spenat (100 g)
  • 100 g halloumi
  • 1 dl riven mozzarella
  • ½ glas salsa
  • 250 g svamp
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Tärna halloumi och svamp. Fräs halloumin och svampen i en teflonpanna så att det får lite färg. Tillsätt spenaten och värm upp. Tillsätt hälften av den rivna osten och salsan och rör ihop. Fördela på tortillabröden och rulla ihop. Lägg i en ugnsfast form. Toppa med resten med osten och salsan. Sätt in mitt i ugnen i 10 minuter. Ta ut och servera!

Näringsinformation

Kalorier:
563
Fibrer (g):
5
Proteiner (g):
28,7
Fett (g):
25,5
Kolhydrater (g):
53,1
Socker (g):
6,2

Vad tycker du om receptet?

(0 Recensioner)
Din recension

Bästsäljare