Nutrilett-produkter som passar dig

Oavsett om du vill gå ner i vikt eller leva en mer hälsosam livsstil, kan våra produkter hjälpa dig på vägen. Det kan vara svårt att hitta de produkter som passar dina mål, så vi kommer att ge dig några tips på vägen. På den här sidan hjälper vi dig att hitta Nutrilett-produkterna som passar dig och dina mål.

Sätt upp ett mål

Det kan vara svårt att sätta upp ett mål, men det som kan motivera dig är att använda dig av små delmål längs vägen. Till exempel kan ditt huvudmål vara att gå ner 10 kilo och delmålen kan vara att tappa 0,5 kg i veckan. Detta gör det lättare att hålla din motivation uppe.
Exempel på andra mål kan vara att hålla vikten efter viktminskning eller gå från en ohälsosam till en hälsosam livsstil.

Hur vill du nå ditt mål?

Det finns hundratals sätt som du kan nå dina mål på. Här fokuserar vi på hur du kan nå ditt mål genom att använda Nutrilett’s produkter.
Om du vill gå ner i vikt kan detta göras på flera sätt, både genom kost och genom att göra små förändringar i din diet. Det mest drastiska sättet att nå ditt viktminskningsmål är att använda våra Get Started by Nutrilett-produkter. Dessa produkter används för näringsbehandling av fetma. Serien består av soppor och shakes, pulverprodukter som hjälper dig att gå ner i vikt genom en VLCD-diet (Very Low Calorie Diet). Dieten innebär att alla dagliga måltider ersätts med 5 shakes, soppor eller färdigblandade smoothies märkta med VLCD per dag. Tillaga en kombination av produkter så att du inte blir trött på smak. Produkterna är utformade för att ge dig alla vitaminer och mineraler du behöver genom kombinationen av 5-6 balanserade måltider per dag. Det är därför viktigt att du tillagar måltiderna enligt bifogad instruktion och dricker rikligt med vätska till varje mål. Detta kan vara en krävande diet och produkterna bör inte användas mer än tre veckor i rad utan att konsultera en läkare.

Smaka dig igenom vår onlinebutik här

Ett annat sätt att gå ner i vikt är att använda Nutrilett-bars eller smoothies. Dessa är måltidsersättningar som bör ersättas med en eller två måltider om dagen. Om du är en person som ofta väljer ohälsosamma alternativ när du har lite tid kan det hjälpa dig att gå ner i vikt om du istället väljer en måltidsersättning. Dessa produkter har mellan 100-200 kalorier per bar och du får alla vitaminer och mineraler som din kropp behöver per måltid.
Dessa produkter kan också användas i en 5:2-diet. En 5: 2-diet handlar om att ”fasta” två av sju dagar i veckan. På dagar med fasta äter du 500-600 kalorier totalt. På dessa dagar kan du till exempel äta en bar till frukost och en / två lättare måltider resten av dagen, totalt 500-600 kalorier. Det är viktigt att du inte fastar två dagar i rad och att du håller aktivitetsnivån nere under dessa dagar.

Om ditt mål är att hålla vikten eller få en hälsosam livsstil är det viktigt att välja hälsosamma alternativ i vardagen. Oavsett om du vill gå ner i vikt eller hålla vikten borta finns det en enkel tumregel – kalorier in och kalorier ut. Om du vill gå ner i vikt måste du ha kaloriunderskott, det vill säga äta och dricka mindre än kroppen bränner på en dag. Om du vill hålla vikten stabil, måste kalorierna du får och de kalorier du förbränner vara = 0, med andra ord – om du förbränner 1800 kalorier per dag bör du också äta och dricka totalt 1800 kalorier per dag.

Hur du ändrar din diet

En förändring i din kost behöver inte vara komplicerat, men det viktigaste är att du har en uppfattning om din livsstil.
Det viktigaste är att hitta balans mellan kost och aktivitetsnivå, men också en livsstil som passar dig, vilket i sin tur leder till en mer hälsosam livsstil eller hjälper dig vägen till ditt mål.
När du ändrar din diet permanent kan du också tänka på allt du äter på en dag och där du kan göra ändringar för att nå ditt mål. Ställ dig själv dessa enkla frågor:
Vad äter du till frukost? Äter du bröd, spannmål, havregröt, yoghurt eller frukt? Eller kanske frukost inte är för dig? Vad sägs om lunch? Finns det i bröd, soppa, sallad eller kanske annan varm mat? Kanske äter du något mellan frukost och lunch och mellan lunch och middag. Nötter eller kanske till och med en choklad du hittade i din väska? Vissa människor äter inte heller lunch – och tar därför ett mellanmål innan middag, där du sedan äter en alltför stor måltid.

Poängen med dessa frågor är att kartlägga hur mycket och hur ofta du äter under en dag, och ett tips kan vara att skriva ner allt du äter under en vecka, en slags matdagbok – du kanske blir förvånad?

När du får en översikt över vad du äter och hur ofta du äter kan du lättare kartlägga din vardag och de måltider du ska äta. Du kan sitta ner varje söndag och planera måltider under hela veckan. Då kan du planera att ha en måltidsersättning eller två i din handväska / garderob, och samtidigt spara pengar på att inte köpa choklad eller annat mellanmål när du blir hungrig.

Vilka produkter ska jag välja?

Tycker du att det fortfarande är svårt att välja produkter som passar dig? VLCD-produkterna är lämpliga för personer som behöver hjälp med att komma igång med viktminskning. Dessa produkter ska inte användas av personer som har eller har varit i riskzonen för ätstörningar, hjärt-kärlsjukdomar, metaboliska störningar eller diabetes. Om du är barn, tonåring, gravid eller ammar rekommenderas inte dessa VLCD-produkter. Dessutom bör dieten inte användas mer än 8 veckor utan att konsultera en läkare. Nutrilett-bars och smoothies är avsedda för måltidsersättning. Produkterna ger dig den energi och näring du behöver i en måltid.  Dessa produkter är bra att ha med dig i din handväska när du är på språng. Ta en bar när du är hungrig eller om du bara vill ha något gott.

Populära produkter

Bästsäljare