• Goda produkter med få kalorier
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Close

Vi hjälper dig mot dina mål

Att ta första steget mot en lättare och sundare livsstil är ett aktivt val man gör av olika anledningar. Oftast handlar det om att man vill få bättre hälsa och en hälsosammare vardag. Men vi vet också att det för många är en riktigt tuff utmaning och att det kan kännas svårt att få allt att fungera hela vägen fram. Därför har vi skapat Willpower-gruppen där du får råd, tips och stöd från oss och andra som befinner sig i samma situation.

Nästa steg:

För att du snabbt ska komma igång är det viktigt att du själv tar tag i några konkreta saker för att förbereda dig på bästa sätt.

    1. Bli medlem i vår slutna Facebook-grupp Team Willpower Sverige. Där kommer du att få motivation, inspiration, recept och träningstips från oss och samtidigt ingå i en gemenskap med fler som har liknande mål som dig.
    2. Välj det program som passar dig och dina behov bäst. Alla program hittar du längst ner på denna sida och under varje programsida finns tillhörande kost- och träningsprogram tillsammans med mer information om hur du förbereder dig inför ditt program.
    3. Rensa gärna ur ditt kylskåp och skafferi från matvaror som inte ingår i din kostplan och inhandla alla ingredienser du behöver till dina måltider. Det gör det enklare att komma igång snabbt och hålla dig till din kostplan.
    4. Planera de närmaste kommande dagarna så du vet vilka aktiviteter och måltider du har framför dig. På respektive programsida kan du ladda ner dina kost- och träningsprogram

Känner du dig fortfarande osäker på vad du ska göra eller har några frågor? Fråga oss gärna direkt i Facebook-gruppen. Om du redan nu vet att du vill ha en tätare individuell uppföljning med kost- och träningsprogram som passar just dig och din vardag borde du läsa med om Willpowers skräddarsydda program.

Vi ser fram emot att höra från dig på Facebook!