• Pengar tillbaka om du inte går ner i vikt!
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Close

Smart start – en bra början

Detta kostprogram passar dig som vill gå ner i vikt några kilon i veckan. Smart start är ett kostprogram med lågt kaloriintag men med näringsrika måltider så du får i dig alla näringsämnen som kroppen behöver. Kostprogrammet innehåller förslag på måltider varje dag, men eftersom mängden kalorier man ska få i sig är samma varje dag, går det fint att variera fritt mellan de olika måltidsförslagen.

Hur du kan förbereda dig

Planera veckans alla måltider med hjälp av kost- och träningskalendern. Avsätt en till två dagar under veckan för att handla alla ingredienser du behöver och se till att du håller dig till din inköpslista. En bra sak att tänka på är att inte handla när du är hungrig. Då är risken att falla för frestelser betydligt större.

Att tänka på

Motivation är en av de viktigaste faktorerna för att du ska lyckas med programmet. Fokusera på hur viktig denna förändring är för dig och prioritera detta förändringsarbete i din vardag. Det är bra att vara medveten om att det emellanåt kan kännas kämpigt och tidskrävande. Kom då ihåg anledningen till att du tog beslutet att göra denna förändring i din vardag. Att skapa nya vanor är svårt så ge inte upp om du inte klarar att följa programmet helt vissa dagar.

Variera gärna mellan de olika måltiderna i kostplanen, men var noga med att alltid få i dig kalorierna som beräknats under dagen. Om du tränar mycket har du troligtvis ett högre energibehov än denna måltidsplan. Isåfall kan du till exempel välja att öka mängden i dina portioner eller lägga till några extra mellanmål under dagen.

Träning och aktivitet

Vissa gillar att träna själv hemma, medan andra föredrar att gå till gymmet. Vi har därför alternativ som passar alla så du kan välja det som passar dig bäst. Du kan självklart välja att kombinera hemmaträning och gym om du vill.

Hemmaträning:
Träna hemma upp till tre dagar i veckan och blanda kondition med styrketräning. I nybörjarprogrammet introducerar vi en cirkelträning som kallas för sträckträning. Det är en enkel och rolig träning som hela familjen delta i oavsett var ni befinner er.

Träning på gym:
Om du gillar att träna på gym har vi tagit fram program där du styrketränar i enkla set och superset. Förklaringar till detta finns i schemat. Styrketräning är den träningsform som förbränner mest kalorier både under och efter själva aktiviteten. Det är därför viktigt att prioritera denna typ av träning när du strävar efter ett sundare liv. Programmet innehåller en kombination av styrke- och konditionsträning.

Att göra härnäst

  • Städa upp i kylskåpet så du inte faller för onödiga frestelser när du blir hungrig eller sugen på något gott.
  • Ha gärna med dig någon måltidsersättare (Smart Meal) i väskan som är lätt att ta till när du inte har tid att laga mat eller är på språng. Kom ihåg att du som medlem alltid har 20% rabatt på alla våra produkter i webbshopen. Använd rabattkoden ”Teamwillpower20” i kassan.
  • Här intill hittar du vår rekommendation till måltidsplan och aktivitetsprogram. Ladda ner programmen och skriv gärna ut dem så du enkelt kan se vad du behöver handla hem. Läs även gärna igenom ”Förklaring till träningsprogrammet” så du förstår de olika begreppen som används.
  • Ta kontakt med oss i vår Willpower-grupp på Facebook om du har frågor eller vill få stöttning. Vi finns här för att hjälpa dig att lyckas.

Nu är det bara att sätta igång. Vi ser fram emot att höra från dig på Facebook!

 

Tack för din anmälan!

Close
VIL DU HA GODE TILBUD?
Meld deg på vårt nyhetsbrev - og få gode tilbud 1-2 ganger i måneden!