• Goda produkter med få kalorier
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Close
Elmina Saksi - Nutriletts PT och dietist

Kickstart-programmet

Detta kostprogram är vårt mest strikta och passar dig som vill gå ner i vikt så mycket som möjligt på kort tid. Programmet passar särskilt bra för dig som har ett BMI över 30 och vill gå ner mer än 10 kg i vikt.

Willpower Kickstart är ett kostprogram med 2 veckor VLCD (very low calory diet) för kvinnor samt 11 dagar för män. Under dieten kommer alla dygnets måltider att ersättas av Nutrilett shakes som innehåller alla vitaminer och mineraler din kropp behöver. Det innebär att du inte kommer äta någon annan mat utöver våra shakes under denna period.

Detta program och VLCD-produkter bör inte användas av gravida, ammande, barn, ungdomar eller äldre personer.

Hur du kan förbereda dig

  • Börja med att dra ner på mängden mat du äter 2-3 dagar innan du påbörjar programmet. På så sätt vänjer du kroppen vid att få mindre mängd mat än den är van vid. Ät hellre flera mindre måltider under dagen än få stora. Kom även ihåg att dricka mycket vatten mellan måltiderna.
  • Dra gärna ner på fettrik mat, till exempel rött kött och feta mejeriprodukter.

Att tänka på

Motivation är en av de viktigaste faktorerna för att du ska lyckas med programmet. Fokusera på hur viktig denna förändring är för dig och prioritera detta förändringsarbete i din vardag. Det är bra att vara medveten om att det emellanåt kan kännas kämpigt och tidskrävande. Kom då ihåg anledningen till att du tog beslutet att göra denna förändring i din vardag. Att skapa nya vanor är svårt så ge inte upp om du inte klarar att följa programmet helt vissa dagar.

Träning och aktivitet

Eftersom din måltidsplan helt består av Nutrilett shakes med ett mycket lågt kaloriinnehåll så krävs ingen hård fysisk aktivitet. Fokusera på att få in 2-3 dagar i veckan med promenader eller jogg i minst 45 minuter. Du kan även välja mellan två olika nivåer av hemmaträningsprogram under din diet som är anpassade till nybörjare och vana motionärer. Dessa program kan du enkelt utföra hemma med hjälp av din egna kroppsvikt. Använd gärna aktivitetskalendern för att planera din vecka och lägg in 2-3 dagar med fysisk aktivitet eller promenad/jogg så blir det enklare att genomföra. Denna fas är också till för att ta reda på vad som passar dig och din vardag. Prova på olika typer av aktiviteter; gå, jogga, cykla, simma, dansa eller något annat som du tycker är roligt och som fungerar för dig.

Att göra härnäst

  • Köp produkterna du behöver för att starta igång din diet. I vår webbshop har du störst urval och kan kombinera ihop dina egna favoritsmaker och produkter. Dessutom får du alltid 20% rabatt på alla våra produkter när du beställer på nätet genom att använda rabattkoden ”Teamwillpower20” vid ditt köp.
  • Här intill hittar du vår rekommendation till måltidsplan och aktivitetsprogram. Ladda ner programmen och skriv gärna ut dem så du enkelt kan se vad du behöver handla hem. Läs även gärna igenom dokumentet ”Förklaring till träningsprogrammet” så du förstår de olika begreppen som används.
  • Ta kontakt med oss i vår Willpower-grupp på Facebook om du har frågor eller vill få stöttning. Vi finns här för att hjälpa dig att lyckas.

Nu är det bara att sätta igång. Vi ser fram emot att höra från dig på Facebook!