• Supergoda produkter med få kalorier
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Lines

Alla goda ting är tre

Våra produkter är indelade i tre kategorier; Get Started, Smart Meals och Snack Smart. Indelningen gör det enklare för dig att veta hur och när du kan använda våra produkter beroende på vad du har för mål. Att äta sunt är en av de viktigaste faktorerna för att gå ner i vikt eller behålla sin målvikt. Nutriletts produkter hjälper dig att enkelt göra medvetna val varje dag.

Se alla våra produkter
get-started

Get Started vänder sig till dig som snabbt vill gå ner i vikt och komma igång med en sundare livsstil. Produkterna består av drickbara shakes som ersätter alla dina måltider i upp till tre veckor. De färdiga portionerna innehåller alla vitaminer och mineraler kroppen behöver och har ett högt innehåll av protein och fibrer som bidrar till bra mättnadskänsla under hela dagen.

Produkter: Shakes ca. 110 kcal/portion.


smart-meal

Ersätt en eller flera måltider dagligen med produkter från vår Smart Meal-kategori för att gå ner några kilon eller bibehålla din nya vikt efter en viktnedgång. Produkterna fungerar som måltidsersättningar med alla vitaminer och mineraler kroppen behöver. De passar dessutom utmärkt som måltid när tiden inte räcker till och du behöver något mättande men kalorisnålt i farten.

Produkter: Smoothies & Bars ca. 200 kcal.


smart-snack

Välj någon av barerna i kategorin Snack Smart när du är sugen på något gott eller behöver ett litet mellanmål. Barerna innehåller väldigt lite kalorier och socker men mycket protein och fibrer som är bra för mättnadskänslan.

Produkter: Snack bars ca. 100- 150 kcal.


Tack för din anmälan!

MISSA INGA ERBJUDANDEN!
15% rabatt och förtur till kampanjer - prenumerera på nyhetsbrevet!