• Goda produkter med få kalorier
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Close
Lines

Alla goda ting är tre

Oavsett vilket behov du har med din kost och vikt så har Nutrilett en lösning för dig. Grundprincipen är enkel och helt omagisk, äter du färre kalorier än vad du gör av med så går du ner i vikt. Men det handlar också om vilket syfte du har. En del vill gå ned mycket i vikt, en del mindre. Vissa vill inte förändra sin vikt alls men vill ha koll på kalorierna och använder Nutrilett i samband med träning eller som ett mellanmål. Nutrilett innehåller även de vitaminer och mineraler din kropp behöver. För att underlätta för dig och göra det lättare att välja har vi delat in våra produkter i olika grupper – Get started, Smart Meal och Smart Living.

get-started

För dig som är frisk och vill få snabba resultat i din viktminskning rekommenderar vi en VLCD-diet. En sådan diet pågår mellan 10 dagar upp till 3 veckor och ger dig mellan 500-800 kcal. Med denna diet får du i dig betydligt mindre kcal än vad ditt behov och går snabbt ned i vikt. Denna diet gör att du vet precis vad du ska äta och själv slipper fundera över ditt kaloriintag. Vi har olika shakes i många olika smaker.

Produkter: Shakes och drycker: Ca 120 kcal per portion.


smart-meal

För dig som inte vill gå ner lika mycket i vikt eller föredrar en långsammare viktminskning rekommenderar vi istället att du byter ut 1-2 ordinarie måltider mot SMART Meal, våra måltidsersättare. Det kan vara att du istället för lunch äter en bars eller dricker en smoothie.

Produkter: Smoothies & barer ca 200 kcal


smart-snack

För dig som vill gå ner i vikt med naturlig mat och vill ha hjälp med att kontrollera kaloriinnehåll och få hjälp med portionskontroll rekommenderar vi våra Smart Living-produkter.
De är utformade för att fungera som ett snabbt alternativ till frukost, lunch, middag eller bara som ett mellanmål. Alla produkter är rika på protein och fiber.

Produkter: Pannkaka, gröt och bar