• Goda produkter med få kalorier
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Close
Man i kostym

Sebastian Gustavsson, 25 år, Säljare från Kalmar, har ett stillasittande kontorsjobb och behövde hjälp att hålla vikten.

– Känner mig lätt och smidig i kroppen och enormt peppad inför min nya mer hälsosamma livsstil.

Ett stillasittande och stressigt kontorsjobb ledde till oregelbundna måltider och snabbmat. Även utebliven träning och mycket restaurangbesök med kollegorna var bidragande orsaker till att Sebastian under cirka ett år varit missnöjd med sin vikt. Han kände sig tung och inte alls lika smidig som tidigare.

Sebastian började på en LCD diet med ett dagligt maxintag av 1200 kalorier per dag. Under de två första veckorna bytte han ut samtliga mål (5-6) mot en måltidsersättning med 200-400 kalorier (Hunger Control Bar, Nutrilett Hunger Control Smoothie och Nutrilett EatWell). Efter dessa veckor började han sakta fasa över till lagad mat. Första veckan med 1-2 mål lagad mat och resterande mål med Nutriletts måltidsersättningar. Därefter blev antalet mål lagad mat bara fler och fler. Sebastian har valt att fortsätta med Nutrilett som mellanmål och ibland som ersättning för lunch. Läs mer om Sebastians dietplan under kategorin Hälsosam kost.

– Det var tufft de tre första dagarna men efter det flöt det på bra. Jag såg resultat snabbt vilket peppade mig till att fortsätta.

Med Nutrilett gick Sebastian ner 9 kilo på 4 veckor. Han känner sig både lättare i kroppen och smidigare och det har gett honom en kickstart inför en nyttigare och mer hälsosammare livsstil.

POPULÄRA PRODUKTER

RELATERADE BLOGGINLÄGG