• Goda produkter med få kalorier
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Close
jeans

Att ha mål att sträva efter är viktigt för motivationen. Men det krävs att de är konkreta och att du även har delmål att jobba efter för att nå hela vägen fram.

Att sätta upp mål för sig själv är bra för både motivationen och diciplinen. En viktig faktor för att nå sina mål är att de är så konkreta och mätbara som möjligt. Här har vi samlat några tips som hjälper dig att nå dit du vill.

Skapa ett huvudmål
Formulera ditt huvudmål så konkret som möjligt. Det kan till exempel vara ”På midsommarafton ska jag ha nått min målvikt på XX kilon”.

Skapa delmål
Skapa flera delmål som bitvis tar dig närmare ditt huvudmål. Tänk på att även dessa ska vara så konkreta som möjligt. Till exempel ”Jag ska promenera till eller från jobbet minst två dagar i veckan.”

Berätta för andra
Genom att berätta om dina mål för människor omkring dig sätter du lite större press på dig själv att lyckas med det du tagit dig an. Dessutom kan du få mycket stöd och hjälp av andra på vägen.

Följ upp och fira dina framgångar
Glöm inte att följa upp och belöna dig själv när du uppnår dina mål. På så sätt håller du motivationen uppe och skapar en positiv upplevelse kring hela resan.

Lycka till!

POPULÄRA PRODUKTER

RELATERADE BLOGGINLÄGG