• Pengar tillbaka om du inte går ner i vikt!
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Close
Om Nutrilett
PENGAR TILLBAKA OM DU INTE GÅR NER I VIKT
GRATIS FRAKT PÅ ORDRAR ÖVER 400 KR
SÄKER OCH ENKEL BETALNING MED KLARNA

BETALNINGSALTERNATIV
Vi erbjuder betalning via Klarna Checkout som innebär att du kan välja mellan fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Väljer du fakturabetalning har du 14 dagar på dig att betala din faktura som skickas till din e-postadress i samband med leveransen.

 

SÄKERHET VID BETALNINGAR
Transaktionerna via Klarna sker via en säker, krypterad anslutning. Detta innebär att det är 100% säkert att betala med kreditkort online. Vi tar endast del av information som krävs för att kunna behandla din beställning.

 

LEVERANS
Normal leveranstid är inom 3-4 arbetsdagar. Vid eventuell försening informerar vi dig och meddelar ny tidpunkt för leverans. Vi levererar endast inom Sverige och använder oss av DHL Servicepoint. Du får en avisering antingen via e-post eller sms när ditt paket har kommit. Får du inte något av dessa, håll utkik i brevlådan efter en avi. Paketet hämtar du sedan ut på närmaste uthämtningsställe. Om en komplett leverans av din beställning inte kan ske på grund av att enskilda produkter inte finns i lager, kommer dessa så snart som möjligt att skickas ut separat, utan extra kostnad.

 

FRAKTKOSTNAD
Om du handlar för mer än 400 kr så skickar vi dina varor fraktfritt. I övriga fall tillkommer 69 kr i fraktavgift.

 

EJ UTHÄMTAT PAKET
Du har 14 dagar på dig att hämta ut paketet efter att du tagit emot en avisering. Därefter går paketet i retur till oss och vi blir tvungna att debitera en avgift för hantering av outlöst försändelse ( 219 kr ).

 

ÅNGERRÄTT
När din beställning är bekräftad har vi inte möjlighet att korrigera/ändra denna. Enligt distansavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från att du tagit emot varorna. Vill du returnera en vara fyller du i retursedeln som medföljer din leverans och följer instruktionerna. För kosttillskott, hygienartiklar och förbrukningsartiklar gäller inte ångerrätten om förpackningen är bruten. Om din beställning avser ett paket med olika produkter behöver du returnera hela paketet med obrutna förpackningar. Vid retur står du som kund för eventuella skador som kan uppstå under transporten. Vid eventuell tvist rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Vi följer alltid deras beslut.
Observera att du som kund alltid står för fraktkostnaden om du vill returnera produkter.

VID RETUR SÄND VARAN TILL:
Orkla Care c/o Strömbergs Distribution AB
Jonvägen 2-4
141 49 Huddinge

 

ÅTERBETALNING
Du som kund har rätt att återfå dina pengar inom 30 dagar från den dag vi mottagit ditt meddelande om att du häver köpet. Om Nutrilett företar omleverans eller avhjälpande av felet vid reklamation skall eventuella fraktkostnader återbetalas inom 30 dagar från den dag vi mottagit den reklamerade varan.

 

FRÅGOR KRING LEVERANS ELLER ORDER
Har du frågor eller funderingar som rör leverans eller order, kontakta oss enklast via e-post: kundtjanst@orklacare.se, alternativt på tel: 08-590 963 00, helgfria vardagar 09.00-16.00.

 

PERSONUPPGIFTER
Nutrilett ansvarar för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Uppgifterna behandlas med modern informationsteknik och används för att fullgöra åtaganden mot dig och tillhandahålla den service du förväntar dig samt för att lämna intressanta erbjudanden för egna och andras produkter. Vill du göra någon ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret gör du det lättast genom att ringa eller skriva till oss. För att handla hos Nutrilett måste du vara minst 18 år.

 

FÖRETAGSINFORMATION
Nutrilett ägs av:

Orkla Care AB
Box: 1336
171 26 Solna
Tel: +46 10 142 64 00
www.orklahealth.se

 

Tack för din anmälan!

Close
VIL DU HA GODE TILBUD?
Meld deg på vårt nyhetsbrev - og få gode tilbud 1-2 ganger i måneden!