• Supergoda produkter med få kalorier
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Om Nutrilett
Supergoda produkter med få kalorier
GRATIS FRAKT PÅ ORDRAR ÖVER 400 KR
SÄKER OCH ENKEL BETALNING MED KLARNA

INFO

Etablerat för över 20 år sedan…

Nutrilett är snart ett 25 år gammalt varumärke. Sedan grundandet av en läkare 1989, har Nutrilett hjälpt tusentals av människor att nå deras viktmål!

Det hela startade som ett forskningsarbete om övervikt. Genom dessa undersökningar fann man att lågkaloripulver med sojaprotein kunde bidra till viktnedgång när det användes som en diet.

Undersökningarna fortsatte och med goda resultat. Det var tydligt att dessa typer av produkter var till fördel för behandling av personer med övervikt – och då var Nutrilett Very Low Calorie (VLCD) pulvret fött!

Sedan grundandet har så mycket som 20 kliniska studier gjorts på Nutrilett Very Low Calorie Diet pulver (numera kallat Nutrilett Quick Weight Loss). Studierna visar att Nutrilett Quick Weight Loss pulver hjälper dig att gå ner i vikt om det används enligt rekommendationerna.

 

Brett utbud av produkter med god smak!

Efter att ha genomgått en diet är vi medvetna om att det är svårt att behålla sin nya vikt och har därför tagit fram produkter för att hjälpa dig att kontrollera ditt kaloriintag efter en diet. Det är här Nutrilett bars och smoothies kommer in i bilden.

Våra bars och smoothies är perfekta att ha i träningsväskan eller handväskan när du är på språng. Vi vet att smaken är viktig så vår prioritet är att göra så goda barer och smoothies som det bara går. En kundundersökning har också visat att vi faktiskt har de mest välsmakande mealbarsen i Norden! (Ipsos MMI Mars 2013)

 

Om Orkla Care – företaget som äger varumärket Nutrilett

Orkla Care erbjuder produkter inom hälsa och välbefinnande. Vi vill med våra produkter underlätta och göra det mer attraktivt att leva ett hälsosamt liv.

Orkla Care är en del av Orkla-koncernen.

Tack för din anmälan!

MISSA INGA ERBJUDANDEN!
15% rabatt och förtur till kampanjer - prenumerera på nyhetsbrevet!

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGGA IN eller BLI MEDLEM