• Goda produkter med få kalorier
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Close
Om Nutrilett
Goda produkter med få kalorier
GRATIS FRAKT PÅ ORDRAR ÖVER 400 KR
SÄKER OCH ENKEL BETALNING MED KLARNA

30 års erfarenhet av vikt

Nutrilett är ett snart 30 år gammalt varumärke som grundades genom en läkares medicinska upptäckt. Sedan dess har hela 20 kliniska studier gjorts på Nutriletts Very Low Calorie Diet (VLCD). Idag har Nutrilett utvecklats till att innehålla en mängd olika produkter – från rena dieter till smarta mellanmål. Vi är stolta över att ha hjälpt tusentals människor att nå och behålla deras viktmål!

Vilken Nutrilett-typ är du?

Oavsett vilket behov du har med din kost och vikt så har Nutrilett en lösning för dig. Grundprincipen är enkel och helt omagisk, äter du färre kalorier än vad du gör av med så går du ner i vikt. Men det handlar också om vilket syfte du har. En del vill gå ned mycket i vikt, en del mindre. Vissa vill inte förändra sin vikt alls men vill ha koll på kalorierna och använder Nutrilett i samband med träning eller som ett mellanmål. Nutrilett innehåller även de vitaminer och mineraler din kropp behöver! Här kommer en produktguide som kan vara till hjälp.


Jag vill gå ner mer än 10 kg
För dig som är frisk och vill få snabba resultat i din viktminskning rekommenderar vi en VLCD-diet. En sådan diet pågår mellan 10 dagar upp till 3 veckor och ger dig mellan 500-800 kcal. Med denna diet får du i dig betydligt mindre kcal än vad ditt behov och går snabbt ned i vikt. Eftersom dieten är så pass kalorisnål så bör den inte användas av barn, ungdomar, gravida, ammande eller personer med ätstörningar. Denna diet gör att du vet precis vad du ska äta och själv slipper fundera över ditt kaloriintag. Vi har olika shakes i många olika smaker. Jag är nyfiken på det här med shakes!


Jag behöver gå ner några kilo

För dig som inte vill gå ner lika mycket i vikt eller föredrar en långsammare viktminskning rekommenderar vi istället att du byter ut 1-2 ordinarie måltider mot SMART Meal, våra måltidsersättare. Det kan vara att du istället för lunch äter en bars eller dricker en smoothie.Testa vårt Kickstart-paket där du under 2 veckors tid byter ut 2 måltider mot bars eller smoothies! Eller kanske passar 5:2 paketet bättre för dig? Då kombinerar du ihop produkter under dina fastedagar så att summan blir 500 kcal. Resterande dagar äter du normalkost.Jag vill veta mer om paketen!


Jag vill kontrollera min vikt

En framgångsfaktor för att bibehålla vikten efter viktnedgång är planering. Både att planera in balanserade och hälsosamma måltider men även att planera in mellanmålen. Nutriletts måltidsersättningsbars och smoothies fungerar lika bra som mellanmål då de ger mellan 150-220 kcal. Sockerinnehållet är lågt och protein- och fiberhalten hög. Du håller dig mätt länge och därför minskar risken för att du överäter vid huvudmåltiderna.Här finner du våra goda Smoothies som avnjutes allra bäst välkylda. Visa mig era Smoothies! Ännu smidigare är ibland våra bars som finns en mängd populära smaker. Jag gillar bars, ta mig dit!

 

Om Orkla Care – företaget som äger varumärket Nutrilett
Orkla Care erbjuder produkter inom hälsa och välbefinnande. Vi vill med våra produkter underlätta och göra det mer attraktivt att leva ett hälsosamt liv. Orkla Care är en del av Orkla-koncernen.

Hållbarhet står högt på vår agenda, läs mer om vårt ansvarstagande här!