Behöver du extra pepp och motivation?

Gå på diet tillsammans med andra. Dieten varar i tre veckor och du får tips och råd genom en sluten Facebook-grupp, Team Willpower Sverige, där vi uppmuntrar alla att dela med sig av sina erfarenheter för att hjälpa andra.

För att delta betalar du bara priset för produkterna, allt annat är gratis. Tillsammans når vi viktmålen.

Så går de till:
1. Registrera dig genom att fylla i formuläret nedan för att få pepp, tips och råd under hela dieten direkt i din inkorg.
2. Köp ett dietpaket med VLCD-produkter.
3. Gå med i Team Willpower Sverige på Facebook

Köp en VLCD-diet paket

Hur förbereder jag mig inför utmaningen?

Få Elminas bästa tips kring vad du ska tänka på inför din diet.

Vad händer i kroppen under en VLCD-diet?

När du går på VLCD kommer du att få snabbare resultat än vid traditionella dieter på grund av det stora kaloriunderskottet.

Hur lägger jag upp en måltidsplan under VLCD?

Elmina hjälper dig att lägga upp en måltidsplan under din diet.

Vad kan jag äta om jag känner mig jättehungrig under dieten?

Elmina ger sina bästa tips på hur du kan kontrollera hungern under VLCD.

Kan jag fortsätta med en annan diet efter VLCD?

Det finns flera dieter att välja mellan, men det allra viktigaste är att du hittar en diet som passar dig.

Viktigt att tänka på

Med Nutrilett komplett kostersättning för viktkontroll byter du ut samtliga måltider i upp till 8 veckor med 5 portioner per dag. Du får i dig alla näringsämnen du behöver varje dag, samtidigt som du går ner i vikt. Det är viktigt att du tar alla 5 portioner varje dag för att vara säker på att du får i dig alla nödvändiga näringsämnen. Det är även viktigt att dricka rikligt med vatten under dieten.

Nutrilett komplett kostersättning för viktkontroll är endast avsedd för friska vuxna med övervikt eller fetma som har för avsikt att gå ner i vikt. Produkten bör inte användas av gravida eller ammande kvinnor, ungdomar eller personer som har en medicinsk åkomma utan rådgivning från hälso- och sjukvårdspersonal. Friska vuxna med övervikt eller fetma bör inte använda produkten längre än åtta veckor eller upprepade gånger under kortare perioder än så utan rådgivning från hälso- och sjukvårdspersonal.

VLCD-produkter