• Supergoda produkter med få kalorier
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
low carb bröd

Detta är ett recept på low carb bröd med mandelmjöl och högt protein! Brödet är naturligt glutenfritt på grund av mandelmjölet och det är lätt att tillaga. Receptet räcker till 7 portioner.

  • Portioner 7
  • Tillagningstid 00:20:00
  • Kalorier 181,9

Ingredienser:

  • 1,5 dl mandelmjöl
  • 2 ägg
  • 1 låda med mager keso
  • 0,5 dl solrosfrön
  • 2 msk margarin, 60%
  • 2 msk Fiberhusk
  • 2 msk bakpulver
  • 1 tsk chiafrön
  • 1 krm salt

Gör såhär:

  1. Sätt ugnen på 200 grader
  2. Blanda keso och ägg till en vanlig deg. Blanda ihop alla torra ingredienser och smält margarinen. Placera allt i en köksmaskin och kör tills allt har blandats
  3. Låt stå i 2 minuter så att degen höjs något
  4. Sprid degen i 7 bullar och rulla i rullar. Skölj händerna i vatten så att det blir lättare att rulla
  5. Strö över chiafrön och placera mitt i ugnen, stek i 20 minuter

Per portion:

Kalorier: 181.9

Fiber (g): 5.4

Proteiner (g): 10.2

Fett (g): 13,2

Kolhydrater (g): 3.3

Socker (g): 1,5

Recept av Evelina Söderholm

Relaterade Blogginlägg