• Goda produkter med få kalorier
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Close

Nu har det gått en tid sedan Linda Saxton avslutade sin viktresa med Nutrilett men i samband med det träffade vi henne för en kort intervju. Läs hela intervjun här.

Linda var en av deltagarna i Nutrilett viktresa som du har kunnat följa i radioprogrammet RIX Morronzoo i vintras. Linda fick under tio veckor följa en kost- och motionsplan framtagen av Nutrilett och fick även testa på aktiviteter som Yoga, Crossfit och dans med allas vår snygging Tobias från Let´s Dance. Dessutom fick hon träffat psykologen Fredric Bohm för att prata om hur man håller motivationen uppe, sjukgymnasten Johan Ålund för att få tips på hur hon skulle komma igång med träningen samt professor och överläkare för överviktsenheten Stefan Rössner för att prata allmänt om vikt och hälsa.

Vill du göra samma resa som Linda? Se hennes kost- och motionsplan här: http://www.nutrilett.se/inspiration/viktresa/lindas%20kost-%20och%20motionsplan/

Intervju med Linda Saxton – deltagare i Nutriletts viktresa
Lindas mål var att gå ner 30 kilo och hon har idag kommit halvägs. Hon väger idag 88,9 kg och har tappat 12 cm runt midjan. Hon känner sig lättare i kroppen, allmänt friskare och dessutom är alla kläder för stora. Dubbelhakan är i princip helt borta och hon har fått en fin figur. Hon säger dock att hon kommer vänta ett tag till innan hon fyller garderoben med nya kläder. Hon planerar nämligen att köra igång en ny kur med Nutrilett Quick Weightloss för att gå ner de ytterligare 10-15 kilona och nå målvikten.

Innan Linda började sin viktresa tränade hon i princip ingenting och det tog emot att ens tänka på träning. Nu efter att ha fått testat på några olika träningsformer har hon funnit glädjen i att träna och vill börja med både Crossfit och Yoga.

Linda ser ljust på framtiden och har verkligen bestämt sig för att förändra sitt liv. Tidigare var tankar på viktnedgång och att leva mer hälsosamt kopplat till ångest men nu säger hon att det bara känns lätt och roligt. När vi frågar Linda om hon har några tips och råd till de som funderar på att göra samma resa som hon är hennes svar:

“Bestäm dig och gör upp en exakt plan för vad som skall ätas och när. Tillåt inget fusk, what so ever, under dietperioden. Om du planerar att tillåta dig själv att fuska någon gång ibland är du körd från början. Det är det som har gjort att det har spruckit för mig alla andra gånger. Men tro det eller ej. Efter två veckor hade allt det där som man tror skall vara tufft och jobbigt försvunnit och det känns istället lätt och roligt. För man ser resultat sååå fort (om man inte fuskar) och följer man programmet fullt ut och äter på fasta tider blir man inte bli hungrig”.

POPULÄRA PRODUKTER

RELATERADE BLOGGINLÄGG

Tack för din anmälan!

Close
Få erbjudanden först och 15% rabatt
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!