• Goda produkter med få kalorier
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Close

Linda Saxton, 39 år, är Rix FMs lyssnares representant i Rix FM och Nutriletts viktresa. Läs mer om vad som fick Linda att bli motiverad att gå ner i vikt, och häng med på hennes resa!

Linda Saxton, 39 år, arbetar som säljare av nybyggda bostäder för Skanska Nya Hem och är en av deltagarna i RIX MorronZoos viktresa. Linda är positiv, rolig och gillar att träffa nya människor. Det bästa hon vet är utan tvekan att resa och på fritiden umgås hon gärna med vänner och njuter av livet. Linda säger att hon alltid varit förtjust i god mat och choklad. Det i samband med att hon rört på sig allt mindre har lett till övervikt som hon nu har bestämt sig för att ta tag i.

– Jag har alltid vägt lite över medelvikt och det har aldrig stört mig att väga 10 kg över idealvikten, säger Linda Saxon. Men, de senaste 15 åren har det plussats på och blivit betydligt mer än 10 kg för mycket. Jag ser fram emot att vara med i Nutriletts viktresa, fortsätter Linda.

Linda har jojobantat i princip hela sitt liv. Senaste gången var för cirka 6 år sedan då hon gick ner 20 kg på 3 månader. Det höll i något år innan hon började gå upp i vikt igen och nu är hon tillbaka där hon började.

Mitt mål är att gå ner 30 kg och stanna där, säger Linda. Jag vill känna mig bekväm i mig själv och kunna klä mig snyggt. Men främst av allt är det av hälsoskäl och för att jag vill bli mamma, avslutar Linda.

POPULÄRA PRODUKTER

RELATERADE BLOGGINLÄGG