• Goda produkter med få kalorier
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Close

Ett av de vanligaste nyårslöftena är att börja leva mer hälsosamt och gå ner i vikt. En stor hjälp på vägen kan då vara att kickstarta det nya året med Nutrilett.

Nutrilett har produkter och viktprogram anpassat efter hur stor din övervikt är och vad du har för mål. Med Nutriletts produkter för snabb viktminskning går du snabbt och säkert ner i vikt. Du kan välja mellan Shakes och Soups som innehåller alla vitaminer och mineraler kroppen behöver. Måltiderna bygger på den vetenskapligt testade VLCD-dieten (Very Low Calorie Diet) och innebär ett dagligt intag av max 800 kalorier.

Om ditt mål är att hålla vikten kan Nutriletts måltidsersättningsprodukter vara rätt för dig. Här kan du välja mellan Smoothies och Bars i en mängd olika smaker, de innehåller cirka 210 kalorier per portion. Produkterna kan ersätta en hel måltid eller tas som ett mellanmål i farten.

Har du svårt att själv ta fram en dietplan som passar dig och dina mål kan du registrera dig och skapa ett konto på Nutriletts hemsida. Här fyller du i dina uppgifter och mål och får därefter ett rekommenderat 3 veckors viktpogram, tips och råd längst vägen, en tydlig översikt som visar din väg mot målvikten och mycket mer.

Vi på Nutrilett önskar er alla lycka till och hoppas få vara med och hjälpa många i sin resa mot målvikten under 2015.

Gott nytt år!

POPULÄRA PRODUKTER

RELATERADE BLOGGINLÄGG

Tack för din anmälan!

Close
Få erbjudanden först och 15% rabatt
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!