• Pengar tillbaka om du inte går ner i vikt!
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Close
low carb muffins

Detta är ett recept på low carb muffins gjord på mandelmjöl som är både glutenfri och med hög proteinhalt. Receptet räcker till 8 portioner och tar bara en halvtimme att göra!

  • Portioner 8
  • Tillagningstid
  • Kalorier 190,4

Low carb muffins

  • 3 ägg
  • 2 dl turkisk yoghurt 100%
  • 3,5 dl mandelmjöl
  • 1 dl stevia *
  • 1,5 tsk apelsinskal
  • 0,5 tsk vaniljsocker
  • 1,5 krm salt
  • 0,5 tsk bakpulverv

Gör såhär:

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Rör ägg och turkisk yoghurt till en smidig smet
  3. Skala apelsinskal och lägg till i smeten. Tillsätt alla torra ingredienser och rör om
  4. Sprid degen i muffinsformar
  5. Stek i mitten av ugnen i 35 minuter
  6. Ta ut och låt dem vila innan de serveras
  7. Kan frysas ner

Per portion:

Kalorier: 190,4
Fiber (g): 2.1
Proteiner (g): 8
Fett (g): 15,4
Kolhydrater (g): 5
Socker (g): 2,3

Portioner: 8
Beredningstid: 45 min
Typ av recept: Bakning

Recept av Evelina Söderholm

Relaterade Blogginlägg