• Supergoda produkter med få kalorier
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
low carb muffins

Low carb muffins

Detta är ett recept på low carb muffins gjord på mandelmjöl som är både glutenfri och med hög proteinhalt. Receptet räcker till 8 portioner och tar bara en halvtimme att göra!

Ingredienser:

  • 3 ägg
  • 2 dl turkisk yoghurt 100%
  • 3,5 dl mandelmjöl
  • 1 dl stevia *
  • 1,5 tsk apelsinskal
  • 0,5 tsk vaniljsocker
  • 1,5 krm salt
  • 0,5 tsk bakpulver

Gör såhär:

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Rör ägg och turkisk yoghurt till en smidig smet
  3. Skala apelsinskal och lägg till i smeten. Tillsätt alla torra ingredienser och rör om
  4. Sprid degen i muffinsformar
  5. Stek i mitten av ugnen i 35 minuter
  6. Ta ut och låt dem vila innan de serveras
  7. Kan frysas ner

Per portion:

Kalorier: 190,4
Fiber (g): 2.1
Proteiner (g): 8
Fett (g): 15,4
Kolhydrater (g): 5
Socker (g): 2,3

Portioner: 8
Beredningstid: 45 min
Typ av recept: Bakning

Recept av Evelina Söderholm

Relaterade Blogginlägg