• Supergoda produkter med få kalorier
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna

Inspiration

Smarta och hälsosamma val för dig på språng

Nutrilett har inte bara produkter för dig som behöver minska din vikt avsevärt, vi har idag ett brett utbud av smarta och lätta måltider, för dig på språng eller för dig som vill behålla din nya vikt. Alla upplever vi hektiska dagar och det kan upplevas svårare att göra hälsosamma val. Nutrilett vill underlätta vardagen genom hälsosamma produkter och smarta tips och råd som gör skillnad i ditt liv.

Bra rutiner är smarta val som upprepas

Att upprätthålla en hälsosam livsstil handlar om att skapa bra rutiner. Bra rutiner handlar om smarta val som upprepas över tid. Och det behöver inte innebära stora förändringar egentligen. Byt hissen mot trapporna, hoppa av bussen en hållplats eller två före din hållplats, drick ett stort glas vatten före varje måltid eller ha en Nutrilett-bar i väskan för att stilla hungern. Dessa är exempel på smarta val som snabbt kan bli rutiner om du upprepar dem ett par gånger.

Mellanmålet som tar dig igenom dagen

Hungern kommer och går under dagen, men många av oss känner att tiden mellan lunch och middag kan vara en extra stor utmaning, särskilt om man är på väg hem från jobbet – det har gått lång tid sedan du åt något och energinivån och blodsockret är i botten. Då kan en Nutrilett-bar i handväskan vara räddningen! Flera av våra barer innehåller under 125 kalorier, har lågt socker och få kolhydrater men innehåller samtidigt gott om proteiner. Prova en Nutrilett-bar nästa gång hungern kommer smygande! Du ska se att du får ny energi och håller dig till middagen – utan att ha fått i dig i onödiga kalorier.

God och hälsosam mat hör ihop

Mat kan både smaka gott och göra gott, det handlar om att hitta en balans. Balans både i måltiden men även på längre sikt. Du ska såklart kunna unna dig favorit-måltiden på en lördag utan att behöva ta tänka för mycket på ditt kaloriintag. Här hittar du massor av tips och råd kring kost och många hälsosamma recept! Låt dig inspireras till en sund frukost, lunch eller middag.

Aktiv hela dagen

Aktivitet är inte bara hård träning och selfies på gymet – det finns många andra sätt att vara aktiv på. Förutom fysiska fördelar som kaloriförbrukning och motion så finns det också goda mentala effekter av att vara fysiskt aktiv. Kanske kan du cykla till jobbet, gå en promenad med en ljudbok eller utmana familjen på kubb eller Boule om vädret tillåter.

Image

Alltid 15% rabatt och förtur till kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Tack för din anmälan!

MISSA INGA ERBJUDANDEN!
15% rabatt och förtur till kampanjer - prenumerera på nyhetsbrevet!