• Goda produkter med få kalorier
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Close

Inspiration

Smarta och hälsosamma val för dig på språng

Nutrilett har inte bara produkter för dig som behöver minska din vikt avsevärt, vi har idag ett brett utbud av smarta och lätta måltider, för dig på språng eller för dig som vill behålla din nya vikt. Alla upplever vi hektiska dagar och det kan upplevas svårare att göra hälsosamma val. Nutrilett vill underlätta vardagen genom hälsosamma produkter och smarta tips och råd som gör skillnad i ditt liv.

Bra rutiner är smarta val som upprepas

Att upprätthålla en hälsosam livsstil handlar om att skapa bra rutiner. Bra rutiner handlar om smarta val som upprepas över tid. Och det behöver inte innebära stora förändringar egentligen. Byt hissen mot trapporna, hoppa av bussen en hållplats eller två före din hållplats, drick ett stort glas vatten före varje måltid eller ha en Nutrilett-bar i väskan för att stilla hungern. Dessa är exempel på smarta val som snabbt kan bli rutiner om du upprepar dem ett par gånger.

Nordic Berries x 12

279.00 SEK
Nutrilett Nordic Berries Smoothie har en smak av hallon, skogsbär, jordgubbar, björnbär och blåbär - med 14 g protein, 6,6 g fiber och endast 210 kalorier. Förpackningen innehåller 12 stycken måltidsersättare och är redo att dricka som de är. Oavsett om du vill ha en lätt lunch eller behöver något näringsrikt på språng, kommer den här hälsosamma smoothien väl till pass! Nutrilett Nordic Berries Smoothie serveras bäst kyld.

Med en måltidsersättare kan du ersätta upp till två måltider om dagen med denna näringsrika smoothie. Passar till exempel bra som mellanmål eller lunch. Om du vill gå ner i vikt kan du ersätta två av dina nuvarande måltider med Smart Meal av Nutrilett, men om du vill hålla vikten efter viktminskning kan du byta ut en måltid per dag!

Näringsvärde:
Näringsinnehåll per 330 ml
Energi 881 kJ / 210 kcal
Fett, g 5,8
härav
Mättat fett, g 1,0
Enomättat fett. g 1,3
Fleromättat fett, g 2,6
Kolhydrater, g 22
av vilka
Sockerarter, g 21
Fiber, g 6,6
Protein, g 14
Salt, g 0,60

Ingredienser:
Skummjölks yoghurt, vatten, juice från koncentrat (hallonsaft 3%, vilda bär juice 2%, jordgubbar, björnbär, blåbär), socker, mjölkproteinkoncentrat, cikoriarotfiber (inulin), solrosolja, förtjockningsmedel (pektin), aromer, laktasenzym, mineraler (järn laktat, zinksulfat, kopparsulfat, mangansulfat, kaliumjodid, natriumselenit), vitaminer (retinylacetat, kolekalciferol, d-alfa-tokoferylacetat, natrium-L-askorbat, tiaminmononitrat, riboflavin, nikotinamid, pyridoxinhydroklorid, pteroylmonoglutaminsyra, cyanokobalamin, d-biotin, kalcium-d-pantotenat) syra (citronsyra), surhetsregulator (kaliumcitrat, magnesiumhydroxid), sötningsmedel (acesulfam K, natriumsackarin), färgämne (riboflavin, karmin).
1

Mellanmålet som tar dig igenom dagen

Hungern kommer och går under dagen, men många av oss känner att tiden mellan lunch och middag kan vara en extra stor utmaning, särskilt om man är på väg hem från jobbet – det har gått lång tid sedan du åt något och energinivån och blodsockret är i botten. Då kan en Nutrilett-bar i handväskan vara räddningen! Flera av våra barer innehåller under 125 kalorier, har lågt socker och få kolhydrater men innehåller samtidigt gott om proteiner. Prova en Nutrilett-bar nästa gång hungern kommer smygande! Du ska se att du får ny energi och håller dig till middagen – utan att ha fått i dig i onödiga kalorier.

God och hälsosam mat hör ihop

Mat kan både smaka gott och göra gott, det handlar om att hitta en balans. Balans både i måltiden men även på längre sikt. Du ska såklart kunna unna dig favorit-måltiden på en lördag utan att behöva ta tänka för mycket på ditt kaloriintag. Här hittar du massor av tips och råd kring kost och många hälsosamma recept! Låt dig inspireras till en sund frukost, lunch eller middag.

Aktiv hela dagen

Aktivitet är inte bara hård träning och selfies på gymet – det finns många andra sätt att vara aktiv på. Förutom fysiska fördelar som kaloriförbrukning och motion så finns det också goda mentala effekter av att vara fysiskt aktiv. Kanske kan du cykla till jobbet, gå en promenad med en ljudbok eller utmana familjen på kubb eller Boule om vädret tillåter.