Våga yoga

Våga Yoga – öka ditt välbefinnande

Vi på Nutrilett är så till den milda grad förtjusta i denna träningsform och månar samtidigt om dig och ditt välmående.

Därför har vi tagit fram ett förmånligt erbjudande för dig som redan är frälst eller för dig som är sugen att prova yoga för första gången. Nutrilett_Yogaflyer för mer information om hur du går tillväga och enjoy!

Du åtnjuter samma erbjudande i din närmaste butik och i vår webshop och du registrerar streckkoderna som du finner på dina kvitton på denna länk.

Har du aldrig unnat dig ett yogapass tidigare så är det verkligen dags nu.  Och så har åtskilliga av dina nära, kära och bekanta resonerat – då yoga i dag närmast är att betrakta som en folkrörelse i Sverige! Och konstigt vore det annars. En mer effektiv och flexibel träningsform får man leta efter. Ett antal rörelser som i samklang med andningen anpassas efter just dina förutsättningar och som förenar kropp, själ och dina sinnen i en härlig förening. (Och att du dessutom kommer att bränna ett antal kalorier på köpet gör ju inte saken sämre).

Dessutom kan du utöva dina yogaövningar i stort sett var som helst och när som helst. När du väl har blivit frälst så rekommenderar vi dock att du införskaffar en enkel yogamatta för dina övningar i hemmet. Det är en bra investering och du kan hitta helt okej exemplar som inte kostar mycket mer än en genomsnittlig lunch ute.

Bästsäljare