Ny kostym och motivationsgrupp

Nu händer det massor med spännande saker på Nutrilett. Ny design av våra produkter tillsammans med ännu mer vägledning och inspiration är bara några exempel på vad som väntar framöver. Allt för att på ett så bra sätt som möjligt kunna hjälpa så många som möjligt till ett mer hälsosamt liv.

På Nutrilett strävar vi alltid efter att utveckla våra produkter, vårt sortiment och kommunikation för att ännu bättre kunna hjälpa människor till en sund livsstil. Nutrilett är redan ett av de mest älskade varumärkena i sin kategori, främst tack vare att vi under våra 20 år på marknaden har lyckats hjälpa många människor att nå sina hälsomål. Dessutom finns flertalet studier dokumenterade som visar att våra produkter verkligen fungerar. Nu har vi massor av spännande nyheter framför oss!

Enklare att välja rätt produkt för dina behov

Till att börja med kommer du mötas av nya snygga förpackningar till hela vårt sortiment som gör det enklare att välja rätt bland våra produkter. De nya förpackningarna är redan på plats både i vår egna webbshop och ute i dagligvaruhandeln.

Willpower ger vägledning och motivation

Att gå ner i vikt och lyckas skapa nya vanor är en tuff utmaning. Därför har vi skapat Willpower som hjälper dig längs hela vägen. Du får fria kost- och träningsprogram som vår dietist och personliga tränare har tagit fram och får dessutom tillgång till vårt Facebook-community där du får tips och pepp, samt kan dela erfarenheter med andra som befinner sig i samma situation som dig.

Läs mer om Willpower-gruppen och bli medlem här!

Bästsäljare