• Goda produkter med få kalorier
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Close

Har du bestämt dig för att gå ner i vikt och börja leva mer hälsosamt? Grattis, du har tagit dina första steg! Under din resa kan motivationen ibland tryta och du kan känna dig ganska ensam i din resa. Så behöver det inte vara.

Prata med vänner och bekanta och se om det är någon som skulle vilja dela resan med dig. Många har säkert gått i samma tankar som du länge och behöver bara den där sista knuffen för att ta tag i sin vikt.

Om du mot all förmodan inte hittar någon i din vänskapskrets som behöver eller vill starta en viktresa med dig, sätt dig då framför datorn och sök på bloggar, forum eller bland dina vänner på Facebook. Ta exempelvis kontakt eller följ en bloggare som inspirerar dig och låt den personen vara den som motiverar dig när det känns tungt. Personen i fråga blir troligtvis bara glad att ha möjlighet att inspirera någon i samma situation. Ett annat tips är att skapa en privat eller öppen grupp på Facebook där ni i gruppen kan ge varandra tips, peppning och berätta om både fram- och motgångar.

Att gå ner i vikt tillsammans med någon annan eller i en större grupp är ofta ett bra sätt för att inte tappa motivationen och för att nå bättre resultat. Är man två eller flera kan man peppa och stötta varandra när det känns tufft och man kan ge varandra värdefulla tips för att nå bästa möjliga resultat. Dessutom är det oftast både roligare och lättare att komma iväg till gymmet om man är två. Sätt upp individuella mål tillsammans och ge varandra belöningar när ni uppnått dessa. Inte allt, men mycket blir lättare och roligare när man gör saker tillsammans.

POPULÄRA PRODUKTER

RELATERADE BLOGGINLÄGG