• Goda produkter med få kalorier
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Close

Klättra i träd, hoppa hage, rocka rockring och leka tafatt. Detta är aktiviteter du antagligen inte testat på länge men som du säkert minns hur kul du tyckte att det var och hur trött du var på kvällen. Många lekar du lekte som barn är faktiskt riktigt bra träning även för vuxna. Så bli barn på nytt och kom i form!

När vuxna sitter kvar vid matbordet och smuttar på ett glas vin och har långa diskussioner om husrenoveringar eller hur fonderna på börsen rasar springer barnen ofta omkring och leker sig svettiga och trötta. Det säger sig självt vem som gör av med mest energi. Varför inte ta tillfället i akt och delta i barnens lek och förena nytta med nöje? Vissa lekar kan faktiskt motsvara en löprunda eller ett pass på gymmet. Om dina barn inte vill leka med dig finns det många aktiviteter du kan göra helt på egen hand. Här kommer några tips på roliga lekar och aktiviteter du kan göra själv eller tillsammans med dina barn.

Hoppa hopprep

Det enda du behöver är ett hopprep. Sen är det bara att börja veva med armarna och hoppa dig i form. Om dina barn vill vara med kan du använda ett längre hopprep och turas om att veva och hoppa.

Rocka rockring

Sätt på en gammal klassiker på stereon och börja rocka rockring. Ger dig både slankare midja och bättre kondition.

Spela fotboll

Dela upp familjen i två lag och kör en fotbollsturnering. Ju större plan ju mer får du springa och desto bättre kondition får du.

Lek kull

Lek kull, Burken eller liknande med barnen. De kommer att älska att bli jagad av dig och du får chans att öka pulsen rejält. Håll på så länge du orkar, barn har nämligen en förmåga att aldrig bli trötta.

Hoppa twist

Att hoppa twist är inte bara kul, det ger även ökad motion genom allt hoppande och du övar upp din spänst och rörlighet genom de olika hoppen och böjningarna de olika nivåerna kräver.

Spela brännboll

Du kanske har deltagit i en brännbollsmatch rätt nyligen? Då vet du att det är en kul och fysiskt krävande aktivitet som gärna spelas på sommaren både bland barn och vuxna. Brännboll gör att du övar upp din styrka när du svingar slagträt och din explosivitet och kondition när du försöker göra ett frivarv.

Väck ditt barnasinne till liv och kom i form. Vi kan garantera att både du och dina barn kommer ha riktigt kul!

POPULÄRA PRODUKTER

RELATERADE BLOGGINLÄGG

Tack för din anmälan!

Close
Få erbjudanden först och 15% rabatt
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!