• Goda produkter med få kalorier
  • Snabba leveranser
  • Säker betalning med Klarna
Close
Alexandra Marics

Alexandra Maric, 44 år, är Rix Fms representant i Rix FM och Nutriletts viktresa. Läs mer om vad som fick Alexandra att bli motiverad att gå ner i vikt, och häng med på hennes resa.

Alexandra Maric, 44 år och programchef på RIX FM är en av deltagarna i Nutriletts och RIX MorronZoos viktresa. Alexandra är en livlig person som älskar diskussioner och att umgås med familj och vänner.

Alexandras viktbakgrund är att hon sakta men säkert gick upp i vikt efter att ha fött sina två döttrar och kanske ätit lite för mycket onyttig mat. Till slut blev Alexandra andfådd vid minsta ansträngning. Hon bad allt oftare sina barn om hjälp när det skulle knytas skor eller om hon tappat något. Efter ett antal år med dålig sömn och mindre ork insåg Alexandra en dag att hon faktiskt var överviktig.

– Plötsligt var jag bara väldigt tjock, säger Alexandra Maric. Droppen var när min syster påpekade att det inte kan vara meningen att se ut och känna sig som 80 år när man är inne i den bästa tiden av sitt liv, fortsätter Alexandra.

Läs också: Alexandras kost- och motionsplan

Startade sin viktresa 2012

Överviktig, orkeslös och deprimerad bestämde Alexandra att det fick vara nog och började sin viktresa. Hon har redan gått ner många kilo med hjälp av träning och Nutrilett men har en bit kvar till målvikten som hon hoppas nå under 2012.

– I början handlade det om min hälsa. Jag ville kunna andas och röra mig normalt, säger Alexandra. Nu är målet att känna mig ”fit” och kunna dansa när jag går ut. När jag har nått min målvikt ska jag dra ut och shoppa en ny garderob, avslutar Alexandra glatt.

 

Vill du ha hjälp med en livstilsändring? Gå med i vår kostnadsfria grupp

POPULÄRA PRODUKTER

RELATERADE BLOGGINLÄGG